שר האוצר משה כחלון יסגור מעגל עבורו ועבור בני משפחתו כאשר הוא יפתח את שנת הלימודים בעיר חדרה יחד עם ראש העירייה צביקה גנדלמן.
שר האוצר משה כחלון יגיע בשבוע הבא לעיר חדרה לפתיחת שנת הלימודים ויצטרף לראש העירייה צביקה גנדלמן בסיור במוסדות החינוך ברחבי העיר.
כמדי שנה פותח ראש העיר את שנת הלימודים החדשה בסיור במוסדות חינוך, עומד קרוב על היום הראשון ללימודים ומשוחח עם מנהלים, מורים ותלמידים.
השנה, כאמור, יצטרף שר האוצר כחלון לסיור. ביקורו של השר בעיר בה נולד וגדל, ובה מתגוררת משפחתו בשכונת גבעת אולגה, יהיה למעשה סגירת מעגל עבורו ועבור בני משפחתו כאשר השר יחד עם ראש העירייה, יבקרו בין היתר בבית הספר היסודי "יבנה", בו למד והתחנך בילדותו.
שר האוצר משה כחלון יסגור מעגל עבורו ועבור בני משפחתו. (צילום: שלומי גבאי)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!