תינוק ננעל בתוך רכב וחולץ ע"י פקחית של עיריית חדרה
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
5 באוגוסט 2015, 13:17
תינוק שננעל ברכב בשעות הצהרים החמות ברחוב הירדן בשכונת הפארק בחדרה, חולץ על-ידי פקחית של עיריית חדרה שהבחינה באם המנופפת לעזרה. הפקחית עצרה ליד האישה, אשר הסבירה בבהלה שרכבה ננעל כאשר בנה התינוק בתוכו.
היום, (רביעי), במהלך סיור שגרתי של ניידת הבטיחות של העירייה לקראת הצהריים, הבחינה הפקחית דנה מזרחי באישה עומדת ליד מכונית ומביעה סימני מצוקה.
פקחי העירייה שהיו בניידת עצרו לידה בחנו את הרכב, והבחינו בתינוק קשור בכיסא בטיחות בספסל האחורי, מבוהל לא פחות מאמו. לאחר שמספר ניסיונות לפתוח את הרכב שלא הצליחו, ניפצה הפקחית את השמשה בצד הנהג, שהייתה השמשה המרוחקת ביותר ממקום מושבו של התינוק, וכך הצליחה לפתוח את הרכב.
התינוק חולץ ונלקח מיד לניידת הבטיחות כדי לצננו במזגן הניידת ולהשקותו במים. לאחר שנרגע והצטנן מעט, הושב לזרועות אמו.
פקחי העירייה ליד הרכב שבו ננעל התינוק. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.