נדחתה הכוונה לסגור את סניף בנק הפועלים בגבעת אולגה
מאת: גד כספי יום ראשון,
14 ביוני 2015, 10:55
בעקבות פניות של תושבים משכונת גבעת אולגה שיצאו בקריאה להנהלת בנק הפועלים שתחזור בה מתכניתה לסגור את הסניף בשכונה, נפגש הבוקר (ראשון) ראש העיר צביקה גנדלמן בלשכתו עם המשנה למנכ"ל בנק הפועלים אריק פינטו, לדיון בנושא כוונת הבנק לסגור את הסניף.
כפי שהבטיח לתושבי שכונת גבעת אולגה, פעל ראש העיר צביקה גנדלמן למציאת פתרון בסוגיית סניף בנק הפועלים בשכונה, ונפגש הבוקר (ראשון) בלשכתו עם המשנה למנכ"ל בנק הפועלים אריק פינטו, לדיון בנושא כוונת הבנק לסגור את הסניף.
בעקבות פניות של תושבים משכונת גבעת אולגה ובניסיון לסייע במצוקה שהעלו, פנה ראש העיר גנדלמן להנהלת בנק הפועלים במטרה לדון עימם בבעיה שנוצרה.
בין היתר תיאם גנדלמן פגישה בלשכתו בהשתתפות בכירי ההנהלה האזורית של הבנק, כדי לנסות להגיע לפתרון שימנע את הפגיעה בתושבים. השבוע התקיימה הפגישה האמורה בהשתתפות פינטו ונציגים נוספים של בנק הפועלים.
גנדלמן הסביר לפינטו כי הסניף בגבעת אולגה צפוי לשרת את כל שכונות מערב העיר, אזור הנמצא בתנופת בינוי ופיתוח אדירה עם צפי של אלפי בתי אב נוספים.
פינטו הבטיח לגנדלמן לבחון בחיוב את האפשרות שלא לסגור את הסניף, אך הדגיש כי ההודעות האחרונות שהופצו לציבור בדבר אי סגירת הסניף אינן נכונות, מאחר שטרם התקבלה החלטה סופית בסוגיה.
ראש העיר צביקה גנדלמן בלשכתו עם המשנה למנכ"ל בנק הפועלים אריק פינטו. (צילום: באדיבות העירייה)
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".