תושב תל אביב נעצר בחשד לביצוע שלושה מעשי שוד בחדרה
מאת: שלומי גבאי יום שלישי,
2 ביוני 2015, 14:57
משטרת חדרה עצרה אדם תושב תל אביב, בן 22, בחשד לביצוע שלושה מעשי שוד שהתרחשו בתקופה האחרונה בעיר. מהבקשה למעצר שהוגשה היום לבית המשפט השלום בחדרה, במשטרה חושדים כי העצור קשור לשני מקרי שוד שהיו לאחרונה בתחנות דלק ושוד נוסף שאירע בסניף בנק הדואר ברחוב רוטשילד בעיר.
האם משטרת חדרה בפיקודו של סנ"צ גלעד פרטוק, עומדת בפני פענוח מספר מקרי השוד שאירעו לאחרונה בעיר? אתמול, הצליחו בלשי התחנה לשים את ידם על חשוד הדומה בתיאורו לאדם המבוקש על ידם כשהוא נוסע ברכבו ברחובות העיר.
מבקשת המעצר עולה כי החשוד נהג להגיע לביקור בעיר חדרה לשהות אצל מכרים תוך שהוא ניצל זאת לביצוע המעשים המיוחסים לו. בכל אחד ממקרי השוד המיוחסים לו, מציינים במשטרה שהוא הצליח לשדוד סכומי כסף הנאמדים במספר אלפי שקלים.
לאחרונה, ביקשה המשטרה מהתושבים לסייע בזיהויו של החשוד וגם פנתה לכלי התקשורת לפרסם את תמונתו. אמש הבחינו בלשי תחנת חדרה, באדם העונה לתיאור שהופץ כאשר הוא נוסע במכונית ברחובות העיר.
בלשי התחנה עצרו את הנהג, ולאחר תחקור קצר הסתבר כי הוא האדם החשוד אותו הם מחפשים הקשור למקרי השוד שאירעו לאחרונה בעיר. בחקירתו החשוד קשר עצמו לארועים והסביר את מניעיו וטען בפני החוקרים כי נקלע לקשיים כלכליים וחובות.
מעצרו הוארך היום בבית משפט השלום בחדרה עד יום שני הקרוב.
החוקרים ליד סניף הדואר ביום שנשדד לפני כשבועיים ברחוב רוטשילד. (צילום: שלומי גבאי)
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.