צעירים מחדרה חשודים שטשטשו קטינה וביצעו בה עבירות מין
מאת: שלומי גבאי יום ראשון,
31 במאי 2015, 18:58
פרשה חמורה של ביצוע עבירות מין בקטינה בת 16, המתגוררת באזור חדרה, נחשפה בסוף השבוע בבית המשפט השלום בחדרה. מחשיפת הפרשה עולה, כי שני צעירים כבני 20, מחדרה, השקו את הקטינה בחומר מטשטש ולאחר מכן ביצע בה על פי החשד אחד מהם עבירות מין חמורות.
הארוע התרחש לפני 3 חודשים, בעת שהנערה הגיעה לבילוי לביתו של אחד החשודים בשכונת בית אליעזר בחדרה. על פי החשד הצעיר המתגורר בדירה הציע לקטינה משקה שהיה ככל הנראה מהול בחומר מטשטש. לאחר מכן כאשר הנערה חשה בערפול חושים, תקף חברו של בעל הדירה שהינו אסיר משוחרר את הנערה וביצע בה על פי החשד עבירות מין חמורות המוגדרות כאינוס.
בית המשפט השלום בחדרה, האריך ביום שישי את מעצרו של האסיר המשוחרר שהינו החשוד המרכזי באירוע ב-5 ימים בחשד לביצוע עבירות המין.
רק היום, לאחר שהמשטרה חיפשה אחריו אותר החשוד שבביתו התרחש האירוע והוא נחקר על ידי בלשי משטרת חדרה.
סגן מפקד משטרת חדרה, רב פקד גיל אלחדד מסר: "בעקבות תלונתה של הקטינה, נפתחה חקירה שבמהלכה נעצרו שני החשודים. אחד מהם חשוד באינוס והשני בסיוע לעבירה. החקירה עדיין נמשכת ובמהלכה אנו נבדוק את מעורבותם של כל אחד מהחשודים בפרשה."
נודע, כי המשטרה טרם החליטה אם לשחרר את הצעיר שנעצר היום או לבקש את הארכת מעצרו. בתום החקירה ובהתאם לתוצאות יקבלו החוקרים את ההחלטה.
רפ"ק אלחדד: "בעקבות תלונתה של הקטינה נפתחה חקירה שבמהלכה נעצרו שני החשודים". (צילום: שלומי גבאי)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!