עבריין מין מאזור חדרה נלכד לאחר שתקף מינית ילדה בת 5
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
27 במאי 2015, 10:27
מאבטחו של האלוף סמי תורג׳מן, המתגורר בישוב הסמוך לחדרה, הביא למעצרו של עבריין מין סדרתי, נער בן 15 מאזור חדרה החשוד שביצע עבירות מין קשות בילדה בת 5 מספר פעמים וכפה את עצמו על ילדה בת 12.
הכל החל להיחשף לפני כשבועים בזכות עירנותו של המאבטח בן ה-29. בעת מילוי תפקידו המאבטח קלט תנועות חשודות בסמטה הסמוכה לבית האלוף עליו הוא מופקד. הוא ניגש מיד למקום ומצא שם נער בן ה-15 עם ילדה בת ה-5, המאבטח שוחח עם הנער ובעקבות השיחה חשדו של המאבטח גבר עוד יותר. הוא צפה בסרטון אחת ממצלמות האבטחה המותקנות בביתו של הקצין הבכיר - והזדעזע כשראה שם את הנער תוקף מינית את הילדה הקטנה, תוך שהוא מנשק אותה בשפתיה, מכניס את ידיו מתחת לחצאיתה, ומביא אותה לגעת בו.
המאבטח הזעיק מיד למקום שוטרים שבמהרה איתרו את הנער ועצרו אותו. בחקירתו הודה הנער החשוד את המיוחס לו ואף קשר עצמו למקרים נוספים בהם תקף מינית קטינות.
אתמול הוגש נגד החשוד כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים כנגדו. מכתב האישום שהוגש לבית המשפט המחוזי לנוער בחיפה עולה, כי הנער מואשם באינוס, מעשה מגונה בנסיבות של אינוס, מעשה מגונה בכוח וניסיון אינוס.
מעצר חשוד. בחקירתו הודה הנער החשוד את המיוחס לו ואף קשר עצמו למקרים נוספים. (צילום: שלומי גבאי)
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".