שמו ותמונתו של מייקל יואל (28) מחיפה, החשוד באונס צעירה בחדרה ובעוד שני ניסיונות אונס נוספים בחיפה, הותרו לפרסום על ידי המשטרה. החוקרים סבורים כי, פרסום פרטיו המזהים עשוי להוביל לתלונות של נשים נוספות שהותקפו על ידו.
לפני מספר ימים נעצר החשוד לאחר שהסגיר את עצמו לידי המשטרה לאחר שנכשל בנסיון לאונס צעירה אחרת. נודע כי ההחלטה להסגיר את עצמו באה לאחר שהחשוד חש כי המשטרה "סוגרת" עליו ועלתה על עקבותיו.
תיק החקירה הועבר ליחידה המרכזית חוף, שם עלה החשד כי הצעיר, שאינו מוכר למשטרה, קשור לשלושה מקרי אונס שאירעו לאחרונה באזור חיפה.
לפני כחודש אספו חוקרי המשטרה את המצלמות ברחוב רוטשילד בחדרה מתוך ניסיון לעלות על קצה חוט שיוביל לפענוח האירוע.
במשטרה סבורים כי, פרסום פרטיו המזהים עשוי להוביל לתלונות של נשים נוספות. (צילום: חטיבת דוברות המשטרה)
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!