חדרה: הבטיח לצעירה נישואין והוציא במירמה חצי מיליון ש"ח
מאת: רון איתן יום שני,
2 במרץ 2015, 16:07
צעיר בן 21 מחדרה, הבטיח על פי החשד נישואין לצעירה בת 23 מהקריות והוציא ממנה במירמה חצי מיליון ש"ח תוך מצג והבטחות שווא לחיות עימה חיים משותפים. מעצרו של החשוד שנעצר ע"י חוקרי הונאות חוף הוארך היום בבימ"ש עכו עד יום ה'.
לאחר הבטחות רבות של הצעיר לחלוק עימה את חייו התעורר אצלה החשד כי מדובר בצעיר שכל כוונתו להוציא ממנה כספים במרמה ואין לו כל כוונה אמיתית להינשא לה. משהתחזק אצלה החשד היא פנתה ליחידת ההונאות של משטרת מחוז חוף שפתחה בחקירה סמויה. כעבור זמן קצר הוא נעצר.
היום הובא החשוד להארכת מעצר בבית המשפט בעכו. מהחקירה עולה כי הצעיר תושב חדרה הונה על פי החשד את הצעירה בת ה-23 מהקריות, כשהוא לאורך כל הדרך מבטיח לעמוד איתה מתחת לחופה.
אך במקום זאת ככל הנראה החשוד יעמוד למשפט באשמת הונאה.
במקום לעמוד בחופה החשוד ככל הנראה יעמוד למשפט באשמת הונאה. (צילום: יחצ)
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.