מזכיר ההסתדרות במרחב שומרון, שמשון עמרני: "העירייה מתעללת בעובדים ופועלת בניגוד מוחלט כמעט לכל הסעיפים שנחתמו בהסכם ההתייעלות". ומוסיף, "בהנהלת העיר יד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל ומתנהגת באופן גס וחד צדדי ועל זה העובדים מלינים".
ועד העובדים בעיריית חדרה מתכוון להחריף את הצעדים שעלולים להביא בסופו של דבר להשבתה מוחלטת של העירייה בטענה שהנהלת העירייה אינה מקיימת את ההסכם שעליו חתמה עם העובדים. בועד העובדים מציינים כי, העובדים תרמו את חלקם בהסכם באופן מלא בעוד הנהלת העירייה מפירה את ההסכם בצורה גסה ופועלת באופן חד שצדדי תוך התעלמות כמעט מוחלטת מוועד העובדים.
יו"ר ועד העובדים בעירייה, איציק יצחקי, אשר נבחר לפני כחודשיים לתפקיד, קרא לכל עובדי העירייה בכל רחבי העיר להגיע ביום שלישי הקרוב ולהשתתף באסיפת עובדים כללית שתתקיים ברחבת העירייה.
במכתב שהפיץ יצחקי לכל העובדים הוא כותב: "מאז כניסתינו לתפקיד נעשו ניסיונות רבים להידברות בין הנהלת העיר לוועד העובדים, ולצערי רוב הניסיונות עלו בתוהו. הנהלת העיר מפרה באופן חד צדדי את הסכם ההתייעלות ואינה מכבדת את חובותיה בהסכם".
איציק יצחקי. יו"ר וועד העובדים בעיריית חדרה. (צילום: גד כספי)
מזכיר ההסתדרות במרחב שומרון, שמשון עמרני ציין כי נשקלת האפשרות להקדים את אסית העובדים ואמר: העירייה מתעללת בעובדים ומפרה בצורה גסה את ההסכם שעליו היא חתתה עם העובדים בשנת 2014."
עמרני הוסיף כי העובדים בעיירה תרמו את חלקם באופן מלא בהסכם כאשר הסכימו לוותר על שכרם בהיקף של למעלה ממיליון שקל.
מהעירייה נמסר כי, הנהלת העירייה פועלת ככל יכולה למען רווחת העובדים ושומרת על זכויותיהם. ממשרד המנכ"ל, יעקב זיגדון, נטען כי הצעדים האחרונים שבהם נוקט הוועד אינם ברורים מאחר והוא ניפגש לאחרונה עם יו"ר ועד העובדים והתרשם כי ההדורים יושרו. הוא ישמח להיפגש עם וועד העובדים ולשמוע את טענותיהם אחת לאחת.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".