מנהל חדר המיון ד"ר ג'לאל אשקר ציין כי מצבם של כל הנפגעים שהגיעו היה קל והם סבלו משאיפת עשן.
לדבריו כל הנפגעים שוחררו עוד באותו היום לבתיהם להוציא 5 ילדים ושני מבוגרים.
נודע, כי הדיירים פונו מבתיהם והם ישהו במלון במשך כיומיים וזאת עד שגורמים בעירייה יתקנו את הנזקים שנגרמו לבניין עקב השריפה.
ד"ר ג'לאל אשקר מנהל חדר המיון ב"הלל יפה". (צילום: גד כספי)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!