במסגרת פרויקט פינוי-בינוי הראשון בשכונה, תהרוס חברת אורון נדל"ן שלושה בניינים ברח' הגדוד העברי הכוללים 36 יח"ד סה"כ, ובמקומם ייבנו שני מגדלים- בני 32 ו-24 קומות, ובהם 274 יח"ד
על רקע הדיווחים על הזינוק במחירי הנדל"ן, הזדמנות אמיתית נפתחת בימים אלה בצפון השרון: גבעת אולגה, הממוקמת על חוף הים בסמוך לחדרה, מתחילה את הליכי ההתחדשות העירונית שתביא לחידוש השכונה כולה, בדגש על הקמת מבנים חדשים, תשתיות, מבני ציבור ועוד.
תכנית הפינוי-בינוי הראשונה בשכונה, ביוזמתה של חברת אורון נדל"ן מקבוצת אורון אחזקות והשקעות, יוצאת לדרך בימים אלה עם ההיערכויות האחרונות לפינויים של שלושה בניינים, בני 36 יח"ד, ברח' הגדוד העברי. הבניינים צפויים להיהרס בתקופה הקרובה, ובמקומם ייבנו שני מגדלים- האחד בן 24 קומות והשני- בן 32 קומות.
סה"כ, יכלול הפרויקט 274 יח"ד, מתוכן 236 יח"ד יוצאות כבר היום (א') לשיווק. בפרויקט יימכרו דירות 3 חד', 4.5 חד', 5 חד', 6 חד', ופנטהאוזים בני 6 חד'.
הדמית הפרוייקט (צילום: באדיבות אורון נדל"ן)
כאמור, על רקע הזינוק במחירי הנדל"ן, מהווה גבעת אולגה הזדמנות אמיתית שלא תחזור לרכוש דירה במחירים מצוינים, בשכונה שצפויה כולה לעבור הליך התחדשות משמעותי. כזכור, רמ"י מקדמת בגבעת אולגה תכנית נרחבת להקמת 1780 יח"ד (במקום 352 הקיימות כיום), הקמת מבני ציבור, מרכז תעסוקה ומסחר, שטחים ציבוריים, תשתיות כבישים חדשות וכמובן- הקמת המחלף החדש שיוביל מגבעת אולגה ישירות לכביש 2 (כביש החוף), ובכך יהווה יציאה קלה ומהירה לכיוון המרכז.
הפרויקט הראשון שיוצא לדרך, ביוזמתה של אורון נדל"ן, ממוקם במרחק דקות הליכה מחוף גבעת אולגה, ודייריו ייהנו מנוף עוצר נשימה לים מצידו האחד, ומנוף פתוח עד להרי השומרון מצידו האחר.
שיווקן של יחידות הדיור החדשות בפרויקט יחל היום (ב'). בקבוצת אורון מוסרים, כי דירת 3 חד' בפרויקט תימכר בהחל מ-1.5 מיליון שקל, דירת 4.5 חד' תימכר החל
מ-1,821,000 שקל, דירת 5 חד' תימכר בהחל מ-2,036,000 שקל, דירת 6 חד' תימכר בהחל מ-2,142,000 שקל ואילו 4 דירות הפנטהאוז הקיימות בפרויקט, הכוללות 6 חד' כל אחת, יימכרו בהחל מ-4 מיליון שקל.
"פרויקט ההתחדשות של גבעת אולגה בחדרה צפוי להפוך לפנינה של ממש עבור אלה המעוניינים לגור בסמוך לים, באזור עם נוף נפלא ועדיין- להישאר במרחק סביר מהמרכז לצרכי העבודה. מדובר בסנונית ראשונה באזור שצפוי להתחדש כולו ולהפוך לפנינת נדל"ן אמיתית. מחירי השיווק הנוכחיים, של הפרויקט הראשון בשכונה, לא יחזרו ואני צופה כי מכירתן תהיה מהירה במיוחד", אומר אופיר שרון, מנהל השיווק בחברת אורון נדל"ן.
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
פלאשנט עסקים | 10.8.2026
האם מותר לנשל את הילדים מהירושה?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.8.2026
גנב רכב נתפס על חם בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 6.8.2026
אזרחות ברומניה – כל מה שצריך לדעת על הזכאות, התהליך והיתרונות
...
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.
השבוע הגיע ראש הממשלה בנימין נתניהו, יחד עם ראש עיריית נתניה, אבי סלמה, ופמליית מאבטחים, לקפה גרג בקניון השרון, בנתניה. את ראש הממשלה ופמלייתו קיבל במקום זכיין הסניף, דניאל סויסה, שאירח את אותם. במהלך הביקור הזמין נתניהו אספרסו וסודה. לאחר כחצי שעה, עם השלמת ההפסקה הקצרה, המשיכו אנשי הפמליה בדרכם. הביקור עורר עניין בקרב הסועדים והנוכחים במקום, עבורם הפכה עצירת הקפה השגרתית לרגע לא שגרתי עם ראש הממשלה.
בשורה צרכנית חדשה בנתניה: "נטו חיסכון" נפתחה בעיר. רשת "נטו חיסכון" פתחה את שעריה בנתניה ומביאה עמה בשורה צרכנית נוספת לתושבי העיר, עם הרחבת מגוון אפשרויות הקנייה וחיזוק המסחר המקומי. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על רישוי העסקים, שלו אלגלי, הגיע לאירוע הפתיחה, בירך את בעלי הרשת ואת קהל הלקוחות ולקח חלק במעמד המרגש של קביעת המזוזה ובירך על הצטרפותה של הרשת לעיר ועל המשך התרחבות המסחר בנתניה לטובת התושבים. אלגלי הודה לראש העיר, אבי סלמה, על קידום הפיתוח העסקי וחיזוק המסחר המקומי בעיר. בהצלחה!
תערוכת יחיד חדשה של האמנית גבריאלה סייקביץ, "שמש בגבעון דום", תיפתח השבוע ב-13 באוגוסט בבית האמנים בתל אביב. בתערוכה, באוצרותו של יניב שפירא, יוצגו עבודות שנוצרו במהלך ארבע השנים האחרונות, בתקופה שבה הפך הרישום עבור סייקביץ לפעולה יומיומית וכמעט קיומית של כתיבה, מחיקה, הדבקה וציור. התערוכה נולדה מתוך תהליך יצירה אינטואיטיבי, שהחל במשפטים טעונים כמו "שמש בגבעון דום", "שימני כחותם על לבבך" ו"וכתתו חרבותם לאתים". המילים, שהוצאו מהקשרן המקורי, הפכו למחוות חזותיות ולמעין עקבות של מחשבה, זיכרון ודמיון. לצד הטקסטים מופיעים בעבודות דימויים של בתים, עצים ושמש, וכן פיסות נייר ובד, היוצרים יחד עולם אמנותי שנע בין זיכרונות ילדות, ביוגרפיה, מצוקות ושכבות תודעה. התערוכה תוצג עד 5 בספטמבר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.