שלושה אחים פותחים יחד את שנת הלימודים בכיתה א' בבית הספר ניצנים בחדרה
פתיחת שנת הלימודים בבית ספר ניצנים בחדרה לוותה הבוקר (א' 1/9) ברגע מיוחד ומרגש: ירדן, אורן וכרמל, שלושה אחים פתחו יחד את דרכם בכיתה א’. עבורם, המעבר אל בית הספר החדש לווה בתחושת ביטחון בזכות התמיכה ההדדית והקשר המיוחד ביניהם.
בבית הספר התקיים טקס חגיגי ומרגש לקבלת ילדי כיתות א’, שכלל שירים, ברכות ופעילויות היכרות בכיתות.
מנהלת בית הספר, ורד חזן, בירכה את התלמידים:
״התחלנו את השנה בחיוך גדול, בתקווה שתחושת ההתרגשות, השמחה והחגיגיות ימשיכו ללוות את הילדים לאורך השנה כולה. אני מאחלת לתלמידים ולתלמידות, לצוותי החינוך ולהורים שנת לימודים מוצלחת, מהנה ובטוחה״.
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".
מאחורי הקלעים בהיכל התרבות נתניה: אלעזר פרץ לצד אומן החושים מני הולנדר ואלינור אברג׳יל מלכת היופי לשעבר ואושיה מקומית, הגיעו להצטלם לסדרה חדשה בערוץ 13. אומן החושים מני קורא את המחשבות של אלינור אברג׳יל בזמן הצילומים. אהבנו ופרגנו!
ב-7 באוקטובר נולדה קהילת נובה, עמותה שפועלת להשיב את התקווה, ולתמוך בשורדים. רשת מוזס שופ מצטרפת לעשייה ותתרום 10% מהכנסות ה-HEART BURGER, כתרומה לעמותת קהילת שבט הנובה, אשר פועלת בין היתר למען שיקום, תמיכה ובנייה מחדש של הקהילה שנפגעה באירוע ה - 7 באוקטובר. הפעילות נערכת החל מחודש אוגוסט ועד ה-1.11 בכל סניפי רשת מוזס שופ ובאתר ההזמנות של הרשת.