מרכזים קהילתיים צפון מרכז נתניה ממשיכים בפעילות ענפה למען הקהילה
מרכזים קהילתיים צפון מרכז נתניה, מבית החברה למתנ"סים, ממשיכה בפעילות ענפה למען הקהילה. השנה השיקה הנהלת המרכזים הקהילתיים את "המועדון הכלכלי", מיזם שמטרתו להעניק למשפחות כלים לניהול כלכלי נכון אל מול האתגרים הכלכליים ולהשגת צמיחה כלכלית אישית ומשפחתית. את המיזם מובילה רו"ח ציפי פריד זיגלר עם צוות של ארבעה יועצים לכלכלת המשפחה.
"מועדון כלכלי בשבילי - נתניה" הוקם מתוך הבנה עמוקה לצרכים של משפחות רבות המתמודדות עם קשיים כלכליים. במסגרת המועדון יועברו קורסים, סדנאות והרצאות בתחומי הכלכלה, ניהול תקציב, השקעות, ומשכנתאות – כלים מעשיים שמיועדים להוביל לשינוי משמעותי בחיי המשפחות.
זה המקום לציין כי בשנה האחרונה הושקו שני קורסים מקצועיים לכלכלת המשפחה בשיתוף עם מכון פילת ואוניברסיטת בר אילן, שזכו להצלחה רבה ובמסגרתם כ- 40 משפחות קיבלו ליווי כלכלי ללא עלות ומתוכם צמח הצוות שמוביל את המועדון. לאור הביקוש, בחודש זה (ינואר) ייפתח קורס נוסף, הפעם בתחום ייעוץ המשכנתאות – מקצוע מבוקש שמספק ידע מעשי חשוב.
ב-29 בינואר יתקיים אירוע הפתיחה עם הרצאה מיוחדת של בר נעמני, מייסד הקהילה "ידע שווה כסף" על התנהלות כלכלית נכונה. ההרצאה תעסוק בבניית הרגלים כלכליים בריאים ותעניק טיפים יישומיים לניהול פיננסי חכם.
במהלך השנה צפויות להתקיים סדרת הרצאות וסדנאות עם מיטב המומחים, תוכניות מקיפות וקורסים נוספים. לצד הפעילות במועדון, הוקמה קבוצת פייסבוק ייעודית שמטרתה לשמש פלטפורמה לשיתוף ידע, התייעצויות, וטיפים לניהול כלכלי.
המועדון הכלכלי בנתניה הוא הזדמנות לכל מי שרוצה לקחת את השליטה לידיים, לשפר את איכות החיים ולהפוך את הכלים הכלכליים ליתרון משמעותי.
לפרטים נוספים והרשמה לקורסים: היכנסו לקבוצת הפייסבוק "מועדון כלכלי בשבילי - נתניה".
מוזמנות ומוזמנים להצטרף לקבוצה בקישור הבא: https://www.facebook.com/groups/565560779547623/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=579797191457315
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!