הרב בן ציון נורדמן זכה שוב בתואר הנכסף מקדש החופות הנבחר ביותר בישראל
בבחירה שנערכה על ידי קהילת "מתחתנים למען מתחתנים" באתר האינטרנט mitformit, זכה הרב נורדמן ברוב קולות הבוחרים, הוכחה נוספת לפופולריות העצומה שהוא זוכה לה בקרב זוגות מכל המגזרים.הרב בן ציון ( בנצי ) נורדמן שבשעות הבוקר משמש כיו"ר ומנכ"ל רשת החינוך "מדעים ויהדות", רב בית הכנסת הגדול בחדרה ולשעבר כחבר ויו"ר מועצת העיר חדרה ידוע כאיש רב פעלים ובשעות הערב והלילה לרוב (גם בצהריים) הוא נוהג לקדש את הזוגות הנישאים בחופתם זכה שוב בתואר הנכסף.
נורדמן מוסמך כבר שנים רבות לעריכת חופות על ידי הרבנות הראשית לישראל מחתן זוגות ברחבי הארץ. מקיים פגישות אישיות מקדימות, ליווי רגיש לכל אורך התהליך וניהול טקס שמח ומרגש, מה שהקנה לכבוד הרב פופולריות בקרב אלפי זוגות מכל המגזרים. בין הנישאים הממליצים: אישי ציבור, 'סלבס', ועוד. והכי מרגש שמעת לעת הוא גם מקדש את תלמידיו לשעבר וכך למעשה סוגר סוג של מעגל חיים במעמד המרגש.כעת בשליחותו המשמחת והאנרגיות החיוביות של אושר וקדושה שהוא מניב בכישרונו בקרב הזוגות הנישאים, הוריהם ובני משפחתם במעמד המרגש, בא שוב לידי ביטוי גם בבחירת הזוגות הנישאים לשנת 2024 ובתוצאה הסופית!
הרב נורדמן, איש רב-פעלים המשמש כמו שהזכרנו גם כיו"ר ומנכ"ל רשת החינוך "מדעים ויהדות" ורב בית הכנסת הגדול בחדרה, ידוע ביחסו החם והאישי לכל זוג. הוא מקדיש זמן רב להכנה לכל חופה, ומבטיח טקס מרגש ובלתי נשכח, המותאם אישית לכל זוג. "אני רואה בכל חופה שליחות מיוחדת", אומר הרב נורדמן. "אני שמח להיות חלק מהרגע המרגש הזה בחייהם של הזוגות".
"ההצבעה והבחירה היא למעשה אות הוקרה מזוגות רבים על כך שאני מבצע את שליחותי כהלכה", אומר הרב נורדמן ומוסיף בהתרגשות. "הכבוד הוא לי, מודה מקרב לב לכל הבוחרים, ומאחל לעצמי לזכות לקדש בחופה עוד שנים רבות וטובות ושיבואו ימים שקטים וטובים על כל עם ישראל".
השחקנית והזמרת לירז צ'רכי בחרה להפתיע את אמה דיאנה לרגל יום הולדתה במלון גליליון, בגליל העליון. צ'רכי ואמה דיאנה הגיעו לסופ"ש ארוך שם סיפרה צ'רכי שבקרוב היא טסה לגרמניה להופיע בפסטיבל המוסיקה פיוז'ו, בבמה המרכזית מול 15 אלף איש, ומייד לאחר מכן טסה לפריז להקליט אלבום חדש בפרסית. שעזבו את המלון הבטיחה צ'רכי שתחזור והפעם לחופש המשפחתית עם בעלה תום אבני והילדים.
הגליל שב לפרוח! 2 אירועים אביביים ביוזמת עמותת זמן גליל מערבי. הראשון: יריד טעם הגליל – יריד ביכורי תוצרת הגליל ושוק איכרים, ב- 16 במאי 2025, ביקב כישור. השני: פסטיבל אביב זמן גליל מערבי - מפגשים מעוררי השראה בין קולינריה, אמנות, טבע ורוח - 22-24 במאי 2025 | ברחבי הגליל המערבי. פרטים נוספים על כל אירועי הפסטיבל באתר עמותת התיירות זמן גליל מערבי. תהנו!
סלבס, מובילי דעת קהל, כוכבות רשת ואישיות תרבות ואמנות הצפינו בשבוע שעבר לצפון, לרגל אירוע השקת פתיחת מייצגו החדש של האמן הבינלאומי סאם חלבי בעופר גרנד קניון חיפה. האירוע נפתח בקוקטייל, מינגלינג וחשיפת המייצג החדשני. הגיעו להתרשם מהאמנות: כוכבת רוקדים עם כוכבים סנה סוקול כוכבת "רוקדים עם כוכבים", לירן שטראובר וטל טלמון שהגיעו עם בנם אולי בן ה – 4 וחצי, גל רובין שהפתיעה עם הבן זוג מודי ספורי מחובקים ומאוהבים, שרית פולק שחזרה ממקסיקו ,פאני בוזגלו – גרושתו של אוהד בוזגלו שהגיע יחד עם חברה הטוב דניאל עציוני כוכב הישרדות, עוד ועוד.