הרב בן ציון נורדמן זכה שוב בתואר הנכסף מקדש החופות הנבחר ביותר בישראל
בבחירה שנערכה על ידי קהילת "מתחתנים למען מתחתנים" באתר האינטרנט mitformit, זכה הרב נורדמן ברוב קולות הבוחרים, הוכחה נוספת לפופולריות העצומה שהוא זוכה לה בקרב זוגות מכל המגזרים.הרב בן ציון ( בנצי ) נורדמן שבשעות הבוקר משמש כיו"ר ומנכ"ל רשת החינוך "מדעים ויהדות", רב בית הכנסת הגדול בחדרה ולשעבר כחבר ויו"ר מועצת העיר חדרה ידוע כאיש רב פעלים ובשעות הערב והלילה לרוב (גם בצהריים) הוא נוהג לקדש את הזוגות הנישאים בחופתם זכה שוב בתואר הנכסף.
נורדמן מוסמך כבר שנים רבות לעריכת חופות על ידי הרבנות הראשית לישראל מחתן זוגות ברחבי הארץ. מקיים פגישות אישיות מקדימות, ליווי רגיש לכל אורך התהליך וניהול טקס שמח ומרגש, מה שהקנה לכבוד הרב פופולריות בקרב אלפי זוגות מכל המגזרים. בין הנישאים הממליצים: אישי ציבור, 'סלבס', ועוד. והכי מרגש שמעת לעת הוא גם מקדש את תלמידיו לשעבר וכך למעשה סוגר סוג של מעגל חיים במעמד המרגש.כעת בשליחותו המשמחת והאנרגיות החיוביות של אושר וקדושה שהוא מניב בכישרונו בקרב הזוגות הנישאים, הוריהם ובני משפחתם במעמד המרגש, בא שוב לידי ביטוי גם בבחירת הזוגות הנישאים לשנת 2024 ובתוצאה הסופית!
הרב נורדמן, איש רב-פעלים המשמש כמו שהזכרנו גם כיו"ר ומנכ"ל רשת החינוך "מדעים ויהדות" ורב בית הכנסת הגדול בחדרה, ידוע ביחסו החם והאישי לכל זוג. הוא מקדיש זמן רב להכנה לכל חופה, ומבטיח טקס מרגש ובלתי נשכח, המותאם אישית לכל זוג. "אני רואה בכל חופה שליחות מיוחדת", אומר הרב נורדמן. "אני שמח להיות חלק מהרגע המרגש הזה בחייהם של הזוגות".
"ההצבעה והבחירה היא למעשה אות הוקרה מזוגות רבים על כך שאני מבצע את שליחותי כהלכה", אומר הרב נורדמן ומוסיף בהתרגשות. "הכבוד הוא לי, מודה מקרב לב לכל הבוחרים, ומאחל לעצמי לזכות לקדש בחופה עוד שנים רבות וטובות ושיבואו ימים שקטים וטובים על כל עם ישראל".
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!