תושבים בשכונת הפארק בחדרה לקחו על עצמם פרויקט התנדבותי למען הקהילה
מובילי שכונת הפארק מייצרים פרויקטים חברתיים ומעניקים בחזרה לסביבה. בפרויקט האחרון בראש השנה, השכונה נרתמה אספה כסף לקניית מוצרי מזון, בישלה, ארזה, ועשתה את השינוע למשפחות מעוטי יכולת.
"החיים במרוץ היומיומי גורמים לנו לעיתים לשכוח את הקהילות והאנשים הזקוקים לעזרה ממש ליד ביתנו. ההתנדבות בחלוקת מזון לנזקקים היא דרך משמעותית וחשובה לעזור לאלה שמתקשים לספק לעצמם ולמשפחותיהם את הצרכים הבסיסיים ביותר. בפרויקט זה, אנו נותנים להם לא רק אוכל, אלא גם תקווה וכבוד" אומרים קובי ארזי ורועי אגאי, ממובילי שכונת הפארק.
לדבריהם מעבר לתרומה הישירה לנזקקים, ההתנדבות מביאה גם סיפוק אישי רב למתנדבים: "ההתנדבות מאפשרת לנו להוקיר תודה על מה שיש לנו, ומחזקת את תחושת הערבות ההדדית והקשר החברתי. מתנדבים רבים מדווחים על תחושת מימוש ורצון להמשיך לתרום ולהיות חלק מקהילה פעילה ותומכת.
בעידן בו אנו חיים, המודעות לנזקקים עלתה מדרגה, אך כך גם הצרכים. על פי דו"חות שונים, מספר האנשים החיים מתחת לקו העוני הולך וגדל. בתנאים כאלה, כל עזרה קטנה יכולה לחולל שינוי גדול. לכן, קריטי שנמשיך להתגייס כקהילה ולסייע בדרכים שאנו יכולים – בין אם בתרומה כספית, בתרומת מזון או בהקדשת זמן. התנדבות היא פעולה שמקדמת ערכים של נתינה, סולידריות ואכפתיות חברתית. זהו תזכורת לכך שכולנו חלק ממשהו גדול יותר, ושביכולתנו, כפרטים וכחברה, להפוך את העולם למקום טוב יותר עבור כל אחד ואחת".
מובילי שכונת הפארק מסרו עוד כי פרויקט הדגל מהשכונה לקהילה, ימשיך לעשות פעילות התנדבותיות בנושאים רבים למען הקהילה והעיר חדרה.
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.