פנאי העיר מובילים שינוי מהותי בתנאי העבודה של נשות צוותי צהרוני הגנים
ארגון פנאי העיר, בשיתוף עיריית חדרה, הכריזו על מהפכה משמעותית בתנאי העבודה של הסייעות והמובילות בצהרוני הגנים. המהלך, שיזמה והובילה הנהלת פנאי העיר, נועד לשפר את איכות חייהן של נשות החינוך ולהבטיח תנאי עבודה מתגמלים ומכובדים. התוכנית כבר יצאה לפועל והשינויים משמעותיים וניכרים.
יו"ר פנאי העיר, עו"ד יניב דרי, רואה חשיבות רבה בהשקעה בצוותי החינוך של העיר: "מדובר במהלך שאפתני, שנולד מתוך הבנה עמוקה של הצרכים והאתגרים איתם מתמודדות הסייעות והמובילות בצהרונים. הסייעות הן עמוד התווך של מערך הצהרונים, ואנו בפנאי העיר מאמינים שמגיע להן הרבה יותר. גיבשנו תוכנית מקיפה מתוך ראיית חשיבות ההשקעה בנשות החינוך של העיר".
המהפכה כוללת שורת צעדים:
עלייה משמעותית בשכר: שכר הסייעות יעלה בהדרגה ויגיע עד 45 ₪ לשעה לסייעת ועד 70 שח לשעה למובילה. שיפור שמטרתו להוקיר את הנשים שעומדות בחזית החינוך.
מענקי התמדה: כל שלושה חודשים, תקבלנה הסייעות והמובילות מענק כספי כהכרה על נאמנותן והמשכיותן בעבודה.
ליווי מקצועי שוטף- נשות הצוות ייהנו מליווי מקצועי שוטף של רכזות פדגוגיות ואנשי מטה שיהוו מעטפת מקצועית תומכת.
הנחות בחוגים ואירועי פנאי העיר: הצוותים ייהנו מהנחה של עד 20% בחוגים ובפעילויות השונות, כדי שגם הן יוכלו להנות מהעשייה התרבותית של העיר.
אפשרויות קידום מקצועי: הסייעות והמובילות תוכלנה להתקדם ולהתפתח בתוך הארגון, כחלק מהשקעה בעתידן המקצועי.
אירועי גיבוש והדרכות מקצועיות: במהלך השנה יתקיימו ימי גיבוש והדרכות מקצועיות שיחזקו את תחושת השייכות ויעשירו את הכלים המקצועיים של העובדות.
מנכ"ל העמותה, אייל עפגין ציין: "עבודת הסייעות ומובילות הצהרונים, היא לבו הפועם של מערכת הצהרונים שלנו. הן אלו שמעניקות לילדים שלנו ביטחון, חום, ומסגרת חינוכית ערכית בשעות המשך, אנו יודעים כמה אתן משקיעות וכמה הלב שלכן נמצא בעשייה היומיומית הזו, ולכן השינויים הללו הם לא רק צורך – הם חובה ואנחנו נמשיך לשפר".
יו" ר פנאי העיר, יניב דרי הוסיף: "אנחנו מקווים שהמהפכה הזו לא רק תוביל לשיפור משמעותי בתנאי העבודה של הסייעות והמובילות, אלא גם תהפוך את התחום לאטרקטיבי יותר עבור נשים נוספות, שיבחרו להצטרף לעשייה החשובה במערכת החינוך המקומית".
בימים אלו, פנאי העיר מגייסת סייעים.ות לצהרונים. ניתן לשלוח קורות חיים ל: orit-e@pnay.org.il
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
ארבעת המינים - ארבעת הפנים של הנוער שלנו
...
פלאשנט לוקאלי | 6.10.2025
יום כיף מרגש לאנשים עם מוגבלויות
...
פלאשנט לוקאלי | 1.10.2025
עובדי חברת ICL למען המשפחות הנזקקות
...
פלאשנט לוקאלי | 16.9.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פסטיבל בייבי המיועד להורים ולתינוקות עד גיל שנתיים, יערך בעופר חדרה, בשיתוף הביטוח הלאומי, ועיריית חדרה, ביום שני ה -24.11.25 בעופר חדרה – פתוח לקהל הרחב, ללא תשלום. במסגרת הפסטיבל יתקיימו מגוון רחב של הרצאות וסדנאות וייעוץ להורים בנושאים שונים ומגוונים, כמו: זכויות לאחר לידה, עיסוי תינוקות ועוד, ליווי התפתחותי, תזונה, יועצת שינה, ריפוי ועיסוק לתינוקות עד גיל חצי שנה, סדנא חוותית ועוד. כמו כן יוצבו מתחמי צילום לתינוקות, מגנטים במתנה, קפה ועוגה ועוד. תהנו!
היישר מכינוס השלוחים העולמי, שם התכנסו אלפי שליחי הרבי מלובביץ׳ להתכנסות השנתית ב-770 ברוקלין שבניו-יורק. בין שליחי ומייצגי העיר נתניה, נצפה מיודענו איש החסד אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ יחד עם ח״כ אוהד טל בערב ההצדעה החגיגי לשלוחים. בנוסף הרצה פרץ בפני המוני השליחים על התנהלות נכונה מול גופים עירוניים. ״כולנו באים מהרבי, חדורים בכוחות של אור והבאת ישראל, על מנת להביא את הגאולה האמיתית והשלמה״.
חגיגה כפולה במשפחת רינגלר-שגב: הסטייליסטית המובילה סנדרה רינגלר ציינה את יום הולדתו ה-52 של בעלה השף שגב משה ועל הדרך חגגו גם 20 שנות נישואים נוצצות. לרגל האירועים רינגלר ושלושת הילדים: ליאו, דניאל וליבי, ארזו מזוודות והפתיעו את שגב בסופ"ש סטייליסטי במלון כפר גלעדי שבגליל העליון, שם בילו סוף שבוע משפחתי ונהנו מסוויטה מפנקת עם נוף עוצר נשימה, ארוחות שף, טיול רומנטי "בשביל הלולים", טיפולי ספא, שיזוף בבריכה החיצונית, והרבה זמן איכות, הרחק מההמולה של תל-אביב. ששגב הגיע לסוויטה הופתע עם עוגת יום הולדת, בלונים, פרחים, יין ומתנה מסנדרה עם ברכה אישית. מזל טוב!