פנאי העיר מובילים שינוי מהותי בתנאי העבודה של נשות צוותי צהרוני הגנים
ארגון פנאי העיר, בשיתוף עיריית חדרה, הכריזו על מהפכה משמעותית בתנאי העבודה של הסייעות והמובילות בצהרוני הגנים. המהלך, שיזמה והובילה הנהלת פנאי העיר, נועד לשפר את איכות חייהן של נשות החינוך ולהבטיח תנאי עבודה מתגמלים ומכובדים. התוכנית כבר יצאה לפועל והשינויים משמעותיים וניכרים.
יו"ר פנאי העיר, עו"ד יניב דרי, רואה חשיבות רבה בהשקעה בצוותי החינוך של העיר: "מדובר במהלך שאפתני, שנולד מתוך הבנה עמוקה של הצרכים והאתגרים איתם מתמודדות הסייעות והמובילות בצהרונים. הסייעות הן עמוד התווך של מערך הצהרונים, ואנו בפנאי העיר מאמינים שמגיע להן הרבה יותר. גיבשנו תוכנית מקיפה מתוך ראיית חשיבות ההשקעה בנשות החינוך של העיר".
המהפכה כוללת שורת צעדים:
עלייה משמעותית בשכר: שכר הסייעות יעלה בהדרגה ויגיע עד 45 ₪ לשעה לסייעת ועד 70 שח לשעה למובילה. שיפור שמטרתו להוקיר את הנשים שעומדות בחזית החינוך.
מענקי התמדה: כל שלושה חודשים, תקבלנה הסייעות והמובילות מענק כספי כהכרה על נאמנותן והמשכיותן בעבודה.
ליווי מקצועי שוטף- נשות הצוות ייהנו מליווי מקצועי שוטף של רכזות פדגוגיות ואנשי מטה שיהוו מעטפת מקצועית תומכת.
הנחות בחוגים ואירועי פנאי העיר: הצוותים ייהנו מהנחה של עד 20% בחוגים ובפעילויות השונות, כדי שגם הן יוכלו להנות מהעשייה התרבותית של העיר.
אפשרויות קידום מקצועי: הסייעות והמובילות תוכלנה להתקדם ולהתפתח בתוך הארגון, כחלק מהשקעה בעתידן המקצועי.
אירועי גיבוש והדרכות מקצועיות: במהלך השנה יתקיימו ימי גיבוש והדרכות מקצועיות שיחזקו את תחושת השייכות ויעשירו את הכלים המקצועיים של העובדות.
מנכ"ל העמותה, אייל עפגין ציין: "עבודת הסייעות ומובילות הצהרונים, היא לבו הפועם של מערכת הצהרונים שלנו. הן אלו שמעניקות לילדים שלנו ביטחון, חום, ומסגרת חינוכית ערכית בשעות המשך, אנו יודעים כמה אתן משקיעות וכמה הלב שלכן נמצא בעשייה היומיומית הזו, ולכן השינויים הללו הם לא רק צורך – הם חובה ואנחנו נמשיך לשפר".
יו" ר פנאי העיר, יניב דרי הוסיף: "אנחנו מקווים שהמהפכה הזו לא רק תוביל לשיפור משמעותי בתנאי העבודה של הסייעות והמובילות, אלא גם תהפוך את התחום לאטרקטיבי יותר עבור נשים נוספות, שיבחרו להצטרף לעשייה החשובה במערכת החינוך המקומית".
בימים אלו, פנאי העיר מגייסת סייעים.ות לצהרונים. ניתן לשלוח קורות חיים ל: orit-e@pnay.org.il
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.