חוקר משטרה בתיק חדרה חושף: קיים תרגיל ״מאיץ״ המזמין אנשים לחקירת שווא
חוקר משטרה בתיק חדרה חושף: קיים תרגיל ״מאיץ״ המזמין אנשים לחקירת שווא רק כדי לעורר ״ריאקציה״ אצל המעורבים בתיק.
במהלך משפטו של ראש עיריית חדרה לשעבר, צביקה גנדלמן, נחשפות פעם אחר פעם דרמות משמעותיות. הפעם, במהלך עדותו של אחד מחוקרי המשטרה, פלט האחרון מידע, שהדהים אפילו את השופט שמנהל את המשפט.
במהלך העדות שנתן החוקר,שענה גם לשאלות ישירות של השופט, הוא חשף כי המשטרה יוזמת לכאורה חקירות שווא של אנשים, כל זאת כדי שדבר החקירה יודלף ואז המשטרה תאזין למעורבים. כך היה עם עו"ד חדרתי, שזומן ל"חקירה" וזאת במסגרת תרגיל "המאיץ" של המשטרה.
מבקשה לגילוי ראיות שהגישו השבוע עורכי הדין עמית חדד, ליאור אפשטיין ונעה מילשטיין בתיק, עולה כי קיים במשטרה מושג הנקרא תרגיל ״מאיץ״ שבו מוזמנים בפועל אנשים לחקירת שווא רק כדי לעודד לדבריו ״ריאקציה״ או ״להדהד״ אצל מישהו, הכוונה למעורבים בתיק. כמובן שזה מודלף כדי לעורר את אותה ״ריאקציה״.
בטקס קביעת המזוזה בביתה של חברת המועצה והמשנה לראש העיר ליאורה לוי, נצפו חוגגים: חבר המועצה נאור אזולאי, סגן ראש העיר שלו אלגלי, חבר המועצה יעקב תורג׳מן, סגנית ראש העיר שירי חגואל סיידון, איש החסד אלעזר פרץ, מנכ״ל היכל התרבות בני אפרים, מנהל אגף הקליטה בני אמר, חברת המועצה סווטה בלומברג, חברת המועצה ורד פטאל, ועוד. למזל ולברכה.
למען הילדים: חגי שלום מנכ"ל ובעלים קבוצת טיב טעם וההנהלה הבכירה, ערכו בשבוע שעבר טקס חגיגי בסניף הדגל בנתניה לטובת פעילות עמותת Make-A-Wish Israel במטרה להגשים משאלות לילדים המתמודדים עם מחלות מסכנות חיים. במסגרת זו נחתם מבצע גיוס התרומות של רשת טיב טעם שגייסה לטובת הארגון סך של 112,750 ₪.
תערוכת יחיד: "המעיין - שמורת טבע" אפי ויסוצקי מציג תערוכה בשדרות אלרוב ממילא.
בסטודיו הסגור שנקרא “המעיין”, הוא יוצר בועה שקטה שבה ברונזה, ברזל וזכוכית הופכים לחיות דרוכות וחיות-נשימה. ויסוצקי לוכד רגעים של טבע פראי - קפיצה, דממה, תנועה – ומעניק להם נצחיות דוממת. הניגוד בין חומר קשיח לשבריריות הזכוכית יוצר מתח מרתק בין עוצמה לרוך. את התערוכה אוצרת גלית צימבליסט, והיא תוצג במהלך ינואר–פברואר 2026. שעות הביקור בהתאם לשעות פעילות המתחם. אוצרת | גלית צימבליסט.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!