מי אישר לגוף פרטי להשתמש במאגרי מידע של מתנ"ס אור עקיבא?
פלאשנט חדשות יום רביעי,
17 בינואר 2024, 18:53
על פי מנהלת המתנ"ס קולט ריימונד, היא לא אישרה ודרשה לפרסם כתובת מייל של המתנ"ס
מודעה לכאורה תמימה של מתנ"ס אור עקיבא, חושפת אין ספור בעיות חוקיות לכאורה, בהתנהלות בין אתר האינטרנט מגדלור, אל מול המתנ"ס המקומי באור עקיבא.
לאחרונה פרסם המתנ"ס מודעת דרושים בה פונה המתנ"ס לתושבי האזור. במודעה שפורסמה באתר האינטרנט מגדלור מצוין: "עבודה משמעותית, ערכית וחינוכית מדברת אליך/אלייך? דרושים לצהרוני מתנ"ס אור עקיבא - בואו להיות חלק מצוות נהדר ומנצח!
לפרטים: 04-6361340
קורות חיים שילחו למייל mgdlor1@gmail.com בשיתוף מתנ"ס אור עקיבא".
פרסום המודעה מעלה שאלות רבות. כיצד יתכן שכלי תקשורת מקומי, מורה שיעברו אליו קורות חיים של אזרחים שמציעים את עצמם לעבודה במתנ"ס. באיזה סמכות אתר האינטרנט המקומי, עושה שימוש במאגרי מידע שאמורים להיות של המתנ"ס בלבד!!
אתר האינטרנט מגדלור נמצא גם בבעלותו של העיתונאי, לירן טטרו, שגם מועסק בעיריית אור עקיבא. טטרו טוען בעקבות פנייתנו לקבלת תגובה כי: "אני לא דובר של עיריית אור עקיבא. אני הסברה של מרכז השירות לתושב . לעירייה אין דובר. המתנ"ס מנוהל על ידי החברה למתנ"סים ולא על ידי עיריית אור עקיבא והוא גוף נפרד מבחינה ניהולית. אני לא קשור למגדלור ניוז אור עקיבא החל מכניסתי לעבודה עם עיריית אור עקיבא בסוף פברואר 2023 ובהתאם להסכם עם העירייה במטרה למנוע ניגוד עניינים. כל הפעילות של מגדלור ניוז אור עקיבא מנוהלת על ידי איתי טטרו ונוספים בלבד. לשאלות בנושא מגדלור ניוז אנא פנה לאיתי".
לירן טטרו מפנה אותנו לאחיו, איתי טטרו, בטענה כי הוא אחראי על מיגדלור ניוז אור עקיבא בלבד. אולם, טטרו, עיתונאי ותיק ומנוסה, לא יודע להסביר מדוע הלוגו של עיריית אור עקיבא, מופיע על המודעה שפורסמה בכלי תקשורת שבבעלותו החלקית וכיצד זה מסתדר עם טענתו שמדובר במודעה של המתנ"ס ולא של העירייה. טטרו גם מתעלם מהעובדה שיש קשר דם בינו לבין אחיו, דבר שעל פניו, גם מייצר ניגוד עניינים. לשאלתנו האם מגדלור ניוז אור עקיבא, הוא עוסק מורשה נפרד, בחר לירן טטרו שלא להשיב.
איתי טטרו אליו פנינו טען בתגובתו לשאלה מדוע פורסם המייל של מגדלור, במודעה של המתנ"ס: "מודעת הדרושים של מתנ"ס אור עקיבא מפורסמת באתר ובמדיה של מגדלור ניוז כחלק מחבילת פרסום שנרכשה על ידי המתנ"ס. על מנת לעקוב אחר קורות החיים שהוגשו למשרה ועל מנת לעקוב אחר אפקטיביות הפרסום, שונה המייל במודעה - לבקשת מגדלור ניוז ובאישור עובדת המתנ"ס עימה אושרה חבילת הפרסום - למייל מערכת מגדלור ניוז. בעקבות השינוי, קורות החיים מגיעים למייל מגדלור ניוז ומועברים למייל המתנ"ס המקומי".
אם כן, איתי טטרו מאשר כי עסק פרטי עושה שימוש במאגרי מידע של המתנ"ס המקומי, מאגרים שאמורים להיות חסויים ולהישמר אך ורק במאגרי המידע של המתנ"ס, שהוא הגוף שמשלם עבור המודעה.
ומה אומרת מנהלת המתנ"ס הגברת קולט ריימונד? בשיחה איתה טוענת ריימונד כי היא בקשה שעל מודעת הפרסום תתפרסם כתובת המייל של המתנ"ס בלבד! ריימונד סירבה להגיב לשאלה האם ביקשה הצעות מחיר מכלי תקשורת נוספים לפרסום המודעה? מדוע בחרה לפרסם דווקא באתר האינטרנט מגדלור ולא באתר מקומי אחר?
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".