לאחר חשיפת פלאשנט על התלונה במשטרה כנגדו, מ"מ ראש העיר, הדיח את טספאי אדרג'או
הסערה ממשיכה. שעתיים לאחר פרסום הידיעה על התלונה במשטרה שהוגשה כנגד ממלא מקום ראש העיר, האחרון שלח מכתב הדחה, למשנה לראש העיר, טספאי אדרג'או.
במכתבו ציין בן חיים, בין היתר: "עוד לפני פרוץ המלחמה במקום לכבד את השותפות הפוליטית בינינו בחרת לצאת במתקפות והשמצות אישיות חסרות רסן, משיקולים צרים ואישיים הפוגעים פגיעה חמורה בשליחות הציבורית שכולנו מחויבים אליה".
בן חיים המשיך והאשים את אדרג'או בעיסוק בפוליטיקה "זולה" תוך ניסיון לגרוף הון פוליטי על חשבון עובדי עירייה מסורים.
"לפיכך אני מודיעך כי כל הסמכויות אשר הואצלו לך באישור מועצת העיר לרבות תיק השכונות ומעמדך למשנה לראש העיר, ניטלות בזאת על ידי והחל ממועד מכתב זה, מבוטלות על כל המשתמע מכך".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.