את האירוע הפיקו מחלקת האירועים של אגף אתו"ס בשיתוף תחום משפחות צעירות בעיריית חדרה
עשרות משפחות נהנו בחול המועד סוכות מאירוע האקוקמפינג באקו פארק. מדובר באירוע בוטיקי שנערך זו השנה השנייה, במהלכו מגיעות המשפחות אחר הצהריים למתחם האקו קמפינג שמוכן במיוחד עבורם, עם שלל פעילויות ואירועים במהלך שעות הערב, הלילה והבוקר.
את האירוע הפיקו מחלקת האירועים של אגף אתו"ס בשיתוף תחום משפחות צעירות בעיריית חדרה. עשרות המשפחות, שהקימו את האוהלים שלהם במתחם, נהנו ממסיבת פול-מון מגניבה, תיפוף על כדורי אולטרה מיוחדים, אומני רחוב שיצרו אינטראקציה עם המשפחות והילדים, מתקן פרפר נדנדה מרהיב לילדים, מופע קוסם מקסים של מתן הגדול שהימם את הילדים, הקרנת הסרט "לשיר 2".
בבוקר נהנו המשפחות מפינת קפה מיוחדת עם שתייה קרה ושוקו לילדים, ולאחר מכן סיימו את האירוע עם פעילות יוגה למבוגרים ושעת כושר לילדים.
ביום שלישי לפנות ערב הגיעו למתחם האקוקמפינג ראש העיר בפועל ניר בן חיים ויו"ר מועצת העיר ומחזיק תיק אתו"ס, הרב בן ציון נורדמן, שוחחו עם המשפחות ושמעו מהם תגובות מצוינות על האירוע והאווירה.
בן חיים: "אני שמח לראות עשרות משפחות משתתפות באירוע מיוחד ויוצא דופן שמבליט את היופי שיש לעיר שלנו להציע, ועוד יותר שמח לשמוע מהאנשים עד כמה הם נהנים".
השחקנית והזמרת לירז צ'רכי בחרה להפתיע את אמה דיאנה לרגל יום הולדתה במלון גליליון, בגליל העליון. צ'רכי ואמה דיאנה הגיעו לסופ"ש ארוך שם סיפרה צ'רכי שבקרוב היא טסה לגרמניה להופיע בפסטיבל המוסיקה פיוז'ו, בבמה המרכזית מול 15 אלף איש, ומייד לאחר מכן טסה לפריז להקליט אלבום חדש בפרסית. שעזבו את המלון הבטיחה צ'רכי שתחזור והפעם לחופש המשפחתית עם בעלה תום אבני והילדים.
הגליל שב לפרוח! 2 אירועים אביביים ביוזמת עמותת זמן גליל מערבי. הראשון: יריד טעם הגליל – יריד ביכורי תוצרת הגליל ושוק איכרים, ב- 16 במאי 2025, ביקב כישור. השני: פסטיבל אביב זמן גליל מערבי - מפגשים מעוררי השראה בין קולינריה, אמנות, טבע ורוח - 22-24 במאי 2025 | ברחבי הגליל המערבי. פרטים נוספים על כל אירועי הפסטיבל באתר עמותת התיירות זמן גליל מערבי. תהנו!
סלבס, מובילי דעת קהל, כוכבות רשת ואישיות תרבות ואמנות הצפינו בשבוע שעבר לצפון, לרגל אירוע השקת פתיחת מייצגו החדש של האמן הבינלאומי סאם חלבי בעופר גרנד קניון חיפה. האירוע נפתח בקוקטייל, מינגלינג וחשיפת המייצג החדשני. הגיעו להתרשם מהאמנות: כוכבת רוקדים עם כוכבים סנה סוקול כוכבת "רוקדים עם כוכבים", לירן שטראובר וטל טלמון שהגיעו עם בנם אולי בן ה – 4 וחצי, גל רובין שהפתיעה עם הבן זוג מודי ספורי מחובקים ומאוהבים, שרית פולק שחזרה ממקסיקו ,פאני בוזגלו – גרושתו של אוהד בוזגלו שהגיע יחד עם חברה הטוב דניאל עציוני כוכב הישרדות, עוד ועוד.