את זה לא צפו בפרקליטות ובמשטרה, השופטת הבכירה אורית קנטור, פסקה כי ראש לשכתו של צביקה גנדלמן, שהיתה עצורה 8 ימים, לא תורשע ותבצע 180 שעות לטובת הציבור
עוד בטרם ניתן גזר הדין, השופטת הבכירה אורית קנטור נזפה בפרקליטות שהתעקשה לדרוש הרשעה בתיק ו-300 שעות של"צ. כאשר אמרה בדיון בבית המשפט: " אני מכירה את כתב האישום, הוא מינורי לחלוטין". בפרקליטות התעקשו לטעון מדוע כן צריך להרשיע את נגר והשופט קנטור סרבה לקבוע דיון נוסף בנושא וקבעה דיון למן גזר דין, בתאריך 6,10,22.
בדיון עצמו טען עו"ד מיכה פטמן פרקליטה של נגר:" הנאשמת הייתה מזכירה שעשתה עבודתה נאמנה, ולא הייתה צריכה להיעצר כלל כפי שנעשה בפועל, שכן נעצרה לשמונה ימים. לעניין זה- לא היה צריך להיות מוגש נגדה כתב אישום.
הסניגור התייחס לשלבי החקירה, הביע תמיהה על כך שהנאשמת נעצרה לאור מהות החשדות נגדה והנסיבות. לדבריו, נאמר הן לשופט המעצרים והן לנאשמת בחקירתה, כי מעורב בפרשה כסף, כפי שהופיע בדו"ח הסודי שהוצג לבית המשפט בהליך המעצר. רק ארבעה ימים לאחר מעצרה של הנאשמת, הושמעה לה הקלטה המתייחסת לכסף ולמחיקת הקלטות.
הנאשמת יצאה מדי יום לחקירה כשהיא אזוקה בידיה וברגליה, ולאחר שישנה עם נשים העוסקות בזנות ועם נרקומניות, כאשר רק לאחר ארבעה ימים השמעה לה הקלטה של שיחה עם בת זוגו של ראש העיר בה עלתה השאלה האם בת הזוג צריכה לשלם סכום של 70 שקלים עבור אירוע יום האישה או לא, כשהמסקנה הייתה בסופו של דבר שכן. למשמע ההקלטה, בכתה הנאשמת בחקירתה, שאלה האם בעקבות הקלטה זו נעצרה ונאמר לה שלא, אלא שנעצרה בגין שיבוש. בשיחה מוקלטת נשוא השיבוש הנטען, הושמעה לה שיחה בה ריכלה הנאשמת עם בת זוגו של ראש העיר, השתיים הבינו כי השיחה מוקלטת היות ומדובר בטלפון של ראש העיר, ולכן צריך למחוק שיחה זו על מנת לא לתעד את הריכולים.
לטענת הסניגור, הנאשמת כלל לא הייתה צריכה להיות במעצר בנסיבות אלה, המשטרה ניסתה לגרום לה להישבר בחקירה ולקבל ממנה מידע, אולם לא היה לה מה לתת. הסניגור הוסיף לעניין זה, כי במשך שנה צולמה לשכת ראש העיר בניגוד לחוק.
השופטת הבכירה אורית קנטור, שכבר ציינה במהלך המשפט כי מדובר ב-"כתב אישום מינורי" קבעה: "אני מורה על ביטול הרשעתה של הנאשמת תוך אימוץ המלצות תסקיר שירות המבחן. אני מטילה על הנאשמת צו של"צ, ללא הרשעה בדין כשבמהלכו תבצע צו של"צ בהיקף של 180 שעות במסגרת עמותת מיתר נירים בסיוע לחניכים תחת פיקוח שירות המבחן. כן אני מטילה על הנאשמת צו מבחן לתקופה בת 12 חודשים במסגרתו יעקוב שירות המבחן אחר הטיפול הפרטי בו משולבת הנאשמת".
בכך הגיע לסיומו עוד פרק במשפט גנדלמן. עד סיימו את חלקם השוטר רמי יוספיאן שהואשם בשיבוש חקירה ללא כתוב אישום, עם קנס של 5,000 שקלים. אישתו נינה שהואשמה בשיבוש חקירה, ללא כתב אישום. אורלי נגר ללא הרשעה עם 180 שעות למען הציבורי.
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".