כוחות הביטחון עצרו 3 צעירים מאיזור חדרה בחשד לביצוע פעולת טרור
שלומי גבאי יום חמישי,
14 ביולי 2022, 20:45
מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת ועל רוב פרטי החקירה מוטל צו איסור פירסום
בית משפט השלום בחדרה התיר היום לפרסם כי במסגרת חקירה ביטחונית משולבת של משטרת ישראל בשיתוף כוחות הביטחון נעצרו 3 תושבי איזור חדרה בחשד להשלכת בקבוק תבערה על רקע לאומני לפני כחודש בחוף גבעת אולגה.
מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת ועל רוב פרטי החקירה מוטל צו איסור פירסום.
באירוע לא היו נפגעים בנפש אולם כוחות הביטחון מתייחסים לאירוע כאל אירוע ביטחוני לכל דבר.
בימים הקרובים יגבש צוות החקירה בליווי הפרקליטות את ממצאי החקירה והצפי הוא כי יוגשו כתבי אישום כנגד החשודים.
חשד להשלכת בקבוק תבערה (צילום: pixabay)
עו"ד שי לוי המייצג את אחד החשודים בפרשה: "החשוד מכחיש את הנטען נגדו. ביהמש קיצר את המעצר עד למוצאי השבת הקרובה וזאת באופן חריג. כבר עתה אני אומר בברור שלא מדובר במעשה טרור."
"לא מדובר במעשה טרור". עו"ד שי לוי (צילום: שלומי גבאי)
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.