לקראת הקייץ: תשתיות הצלה חדשות ושדרוג מתקנים בחוף הרחצה
ראובן יגיל יום שישי,
8 באפריל 2022, 08:24
חופי חדרה המוכרזים מוכנים למתרחצים כולל נגישות לנכים. בחוף הוצבו סוכות מציל וסככות צל חדשות. בקרוב תסתיים בנייתו של הקראבר פארק, מתחם ייחודי ובין הבודדים בארץ המדמה גלישת גלים בסביבת יבשה
בסוף השבוע שעבר, נפתחה בחדרה עונת הרחצה הרשמית. אגף החופים בעיריית חדרה השלים את היערכותו לפתיחת העונה, לאחר שבחודשים האחרונ
ים בוצעו עבודות תחזוקה, ניקיון, שדרוג ופיתוח של החוף כדי לאפשר שירותי רחצה מיטביים ואיכותיים לתושבי העיר חדרה.
בהנחיית מ"מ ראש העיר בפועל, ניר בן חיים, הואצו ההכנות על מנת שחוף הים ייפתח לרחצה ב-2.4, בתוכם קבלת ההיתרים הנדרשים להקמת סוכות המציל החדשות וסככות הצל, לאחר תקופה ארוכה שלא נמצאו פתרונות בנושא. כמו כן, הוסדרו היבטי הנגישות והבטיחות בחוף אולגה ובחוף כפר הים, על מנת שכלל הציבור יוכל להנות מרחצה בחוף וכן בימים אלה מסתיימת הבניה של המלתחות החדשות בחוף גבעת אולגה לשימוש המתרחצים.
באי החוף בחוף ייהנו מסככות צל חדשות, משאית מזון המוצבת בחלק הצפוני של החוף ותעמוד לפניהם האפשרות לשכור ציוד חוף במחירים מסובסדים.
צוות המצילים והפקחים עברו ריענון והכשרה ולרשותם עומד ציוד הצלה וקשר הכולל אופני ים. לאורך החוף מתבצעות פעילויות פיקוח ואכיפה לשמירת ביטחונם של המתרחצים, כולל פיקוח על איסור נסיעה ברצועת החוף.
נערכים לקייץ בחופי הרחצה (צילום: דוברות העירייה)
לרשות ציבור הרוחצים יעמדו תחנות הצלה בחוף אולגה ובחוף כפר הים: בחודשים אפריל-מאי בין השעות 7:00-17:00, בתאריכים 1.6-19.6 בין השעות 7:00-18:00, בחופשת הקיץ (20.6-31.8) בין השעות 7:00-19:00, בחודש ספטמבר בין השעות 7:00-18:00 ובחודש אוקטובר ועד סיום עונת הרחצה ב-23.11.22 בין השעות 7:00-17:00.
בשבועות הקרובים עתיד להסתיים בנייתו של הקראבר הפארק, מתחם סקייטפארק הכולל מגוון מסלולי גלישה ייחודים לרמות שונות, ומדמה גלישת גלים מחוץ למים בסביבת יבשה. מדובר על מתחם ייחודי בסוגו ובין הבודדים בארץ, ולטובת בנייתו הסתייעו בעיריית חדרה במומחים מדרום אפריקה וברזיל. המתחם ממוקם ברצועת הפיתוח הדרומית של חוף אולגה ובסמוך אליו יוקמו מתקני כושר.
עיריית חדרה מאחלת לתושבי העיר עונת קיץ נפלאה בחופים היפים של חדרה ומזכירה לציבור כי יש לרחוץ בחופים המוכרזים בלבד ובשעות בהן ניתנים שירותי הצלחה. הרחצה ללא פיקוח מציל אסורה ומסוכנת.
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!