נשיא המדינה יצחק הרצוג ומ"מ ראש העיר בפועל ניר בן חיים ביקרו את פצועי הפיגוע: "עוז הרוח של הלוחמים הציל חיים רבים.
נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל הגיעו בליווי ראש העיר חדרה ניר בן חיים לביקור במרכז הרפואי "הלל יפה" ופגשו את הלוחמים שנפצעו בפיגוע הרצחני בתחילת השבוע בעיר. הנשיא התעניין בשלומם של החיילים ובירך אותם על פעילותם המבצעית הנחושה שהובילה לחיסול המחבלים והצלת חיים.
ראש העיר בפועל ניר בן חיים שליווה את הנשיא בביקורו עדכן בדבר הפעולות שנוקטת עיריית חדרה להשבת הביטחון לתושבים וביקש ממנו להעביר את המסר כי תושבי חדרה כולם יחד עם כלל עם ישראל מגבים את כוחות הביטחון וממשלת ישראל לפעול להשבת הביטחון לכל רחבי המדינה.
"חדרה חזקה ביחד ואנחנו מודים לכבוד הנשיא שהגיע לביקור המיוחד בעיר וזוכרים תמיד את העובדה שהשורשים המשפחתיים שלו נטועים בעירנו". אל השניים התלווה מנהל המרכז הרפואי ד"ר מיקי דודקביץ שעדכן את הנשיא לבקשתו במצבם הרפואי של החיילים ובהתקדמות החלמתם.
ראש העיר ונשיא המדינה בהלל יפה (צילום: דוברות העירייה)
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!