עמותת שקיפות בינלאומית ישראל (שבי"ל) פרסמה את מדד שקיפות האתרים ברשויות המקומיות המצביע על שקיפות, נגישות, וזמינות המידע לשנת 2021: עיריית חדרה ממוקמת במקום השלישי מתוך עשרות רשויות מקומיות וזכתה לציון הגבוה 98 אחוזים. ראש העיר: "נמשיך לפעול לשיפור תהליכי השקיפות ושיתוף הציבור ונשקיע בשיפור השירותים העירוניים לתושב, בדגש על זמינות, נגישות ונוחות לרווחתם של תושבי ותושבות העיר"
מדד השקיפות באתרי הרשויות המקומיות, מתקיים על ידי עמותת שבי"ל מזה עשור, על פי סט נרחב של מעל 100 קריטריונים, במטרה לקדם ערכי אתיקה, שקיפות ויושרה במגזר הציבורי. עיריית חדרה, הפועלת בשקיפות מלאה ואף הוכרזה כזוכה בפרס שר המשפטים לשקיפות ברשויות המקומיות במדד לשנת 2019 (לא נערך מדד לשנת 2020), ממשיכה לפעול לשיפור בכל הפרמטרים הנדרשים ולשקיפות מקסימלית של המידע העירוני לכל תושבי העיר, וקיבלה חיזוק משמעותי עם פרסומו של מדד השקיפות לשנת 2021, הממצב אותה בקטגוריה הגבוהה ביותר, A+ ובמקום השלישי מתוך 76 ערי מדינת ישראל, זאת עם הציון הגבוה של 98 אחוזים בסיכום כל הפרמטרים שנמדדו.
המדד נועד לבחון את נגישות וזמינות המידע באתר האינטרנט של הרשות המקומית ולהוות כלי בידי הרשות להגברת השקיפות בנושאים השונים. בין הקטגוריות הנבחנות בהליך בחינה קפדני ומדוקדק, דרכי התקשרות עם העירייה, ממשק ידידותי למשתמש, שקיפות בהתאם לחוק חופש המידע, פרסומים שונים כגון פרוטוקולי ישיבות מועצה, פרסום התקציב העירוני, פרסום המידע הסביבתי, היערכות לחירום ועוד.
ראש עיריית חדרה ניר בן חיים, הביע שביעות מתוצאות המדד, המעידות כי העשייה העירונית לניהול תקין ושקיפות מלאה נושאת פרי, וציין כי "עיריית חדרה בראשותי תפעל באופן אינטנסיבי לשיפור תהליכי השקיפות ושיתוף הציבור, לצד השקעה בשיפור השירותים העירוניים לתושב, בדגש על זמינות, נגישות ונוחות לרווחתם של תושבי ותושבות העיר."
במסגרת שורת צעדים שמובילה עיריית חדרה להגברת השקיפות בנושאים השונים, המעמידים את התושב והקהילה במרכז, העירייה באמצעות אגף פניות הציבור בניהולה של יהודית אסולין, ממקדת את מאמציה בשיפור השירותים העירוניים המוצעים לתושב ובטיוב ניהול הקשר עם תושבי ותושבות העיר, ביניהם מינוי רפרנטים באגפי העירייה השונים, האמונים על שיפור השירות באגף בו הם פועלים ועל ניהול קשר רציף עם צוות אגף פניות הציבור- חן ניני ואני מור יוסף- לשם חשיפת המידע והנגשתו לציבור.
לצד עבודת הנהלת העיר ואגפי העירייה בהובלת שיפור מתמיד ברמת השירותים העירוניים, גם אגף המיחשוב של עיריית חדרה פועל ללא לאות ליישומם של פיתרונות טכנולוגיים שיאפשרו גישה נוחה למידע הרב הקיים בעירייה, להטמעת כלים שימקסמו ויחזקו את השיפור בתקשורת עם התושב ובחתירה לטיפוח חוויה דיגיטלית נוחה וידידותית למשתמש בקרב תושבי העיר.
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".