עמותת שקיפות בינלאומית ישראל (שבי"ל) פרסמה את מדד שקיפות האתרים ברשויות המקומיות המצביע על שקיפות, נגישות, וזמינות המידע לשנת 2021: עיריית חדרה ממוקמת במקום השלישי מתוך עשרות רשויות מקומיות וזכתה לציון הגבוה 98 אחוזים. ראש העיר: "נמשיך לפעול לשיפור תהליכי השקיפות ושיתוף הציבור ונשקיע בשיפור השירותים העירוניים לתושב, בדגש על זמינות, נגישות ונוחות לרווחתם של תושבי ותושבות העיר"
מדד השקיפות באתרי הרשויות המקומיות, מתקיים על ידי עמותת שבי"ל מזה עשור, על פי סט נרחב של מעל 100 קריטריונים, במטרה לקדם ערכי אתיקה, שקיפות ויושרה במגזר הציבורי. עיריית חדרה, הפועלת בשקיפות מלאה ואף הוכרזה כזוכה בפרס שר המשפטים לשקיפות ברשויות המקומיות במדד לשנת 2019 (לא נערך מדד לשנת 2020), ממשיכה לפעול לשיפור בכל הפרמטרים הנדרשים ולשקיפות מקסימלית של המידע העירוני לכל תושבי העיר, וקיבלה חיזוק משמעותי עם פרסומו של מדד השקיפות לשנת 2021, הממצב אותה בקטגוריה הגבוהה ביותר, A+ ובמקום השלישי מתוך 76 ערי מדינת ישראל, זאת עם הציון הגבוה של 98 אחוזים בסיכום כל הפרמטרים שנמדדו.
המדד נועד לבחון את נגישות וזמינות המידע באתר האינטרנט של הרשות המקומית ולהוות כלי בידי הרשות להגברת השקיפות בנושאים השונים. בין הקטגוריות הנבחנות בהליך בחינה קפדני ומדוקדק, דרכי התקשרות עם העירייה, ממשק ידידותי למשתמש, שקיפות בהתאם לחוק חופש המידע, פרסומים שונים כגון פרוטוקולי ישיבות מועצה, פרסום התקציב העירוני, פרסום המידע הסביבתי, היערכות לחירום ועוד.
ראש עיריית חדרה ניר בן חיים, הביע שביעות מתוצאות המדד, המעידות כי העשייה העירונית לניהול תקין ושקיפות מלאה נושאת פרי, וציין כי "עיריית חדרה בראשותי תפעל באופן אינטנסיבי לשיפור תהליכי השקיפות ושיתוף הציבור, לצד השקעה בשיפור השירותים העירוניים לתושב, בדגש על זמינות, נגישות ונוחות לרווחתם של תושבי ותושבות העיר."
במסגרת שורת צעדים שמובילה עיריית חדרה להגברת השקיפות בנושאים השונים, המעמידים את התושב והקהילה במרכז, העירייה באמצעות אגף פניות הציבור בניהולה של יהודית אסולין, ממקדת את מאמציה בשיפור השירותים העירוניים המוצעים לתושב ובטיוב ניהול הקשר עם תושבי ותושבות העיר, ביניהם מינוי רפרנטים באגפי העירייה השונים, האמונים על שיפור השירות באגף בו הם פועלים ועל ניהול קשר רציף עם צוות אגף פניות הציבור- חן ניני ואני מור יוסף- לשם חשיפת המידע והנגשתו לציבור.
לצד עבודת הנהלת העיר ואגפי העירייה בהובלת שיפור מתמיד ברמת השירותים העירוניים, גם אגף המיחשוב של עיריית חדרה פועל ללא לאות ליישומם של פיתרונות טכנולוגיים שיאפשרו גישה נוחה למידע הרב הקיים בעירייה, להטמעת כלים שימקסמו ויחזקו את השיפור בתקשורת עם התושב ובחתירה לטיפוח חוויה דיגיטלית נוחה וידידותית למשתמש בקרב תושבי העיר.
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!