הוועדה לבחירת עובדים בכירים אישרה את מינוייה של כלנית שרון לתפקיד מנכ"לית עיריית חדרה היום (ב' 14.2.22). שרון תיכנס מידית לתפקידה החדש
כלנית שרון (51), תושבת העיר, נשואה ואם לשלושה, היא בעלת תואר BA במדעי החברה והרוח מהאוניברסיטה הפתוחה, עם התמחות במנהל ומדיניות ציבורית מבית הספר לממשל מכללת בית ברל. בנוסף, סיימה קורסים שונים ביניהם קורס הכשרת דירקטורים מהמכללה למנהל בתל אביב, קורס מבוא למנהל ציבורי ממכללת אינטלקט אקדמון ועוד.
כלנית החלה את הקריירה המקצועית שלה בלשכת המנכ"ל, שם שימשה כעוזרת מנכ"ל העירייה למשך מעל ל 15 שנים. בשבע השנים האחרונות שימשה שרון כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות העובדים הכללית החדשה- מרחב חדרה, תפקיד ניהולי בכיר במסגרתו הייתה ממונה על צוות מקצועי וניהלה פעילות הקשורה ברווחה, ייעוץ משפטי ואיגוד מקצועי.
ראש העיר עם המנכ"לית החדשה (צילום: דוברות העירייה)
ראש עיריית חדרה ניר בן חיים בירך את שרון לרגל כניסתה לתפקיד ואיחל לה הצלחה. "אין לי ספק שכמנכ"לית העירייה, כלנית שרון תפעל במקצועיות לקידומה וטיפוחה של המערכת העירונית."
כלנית שרון, שמכירה את המערכת העירונית היטב אמרה: "אני מודה לראש העיר על הבעת האמון, אפעל ליישם את מדיניותו וחזונו של ראש העיר בשיתוף פעולה עם מנהלי ועובדי העירייה ונבחרי הציבור."
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!