רחוב הנשיא: העירייה אישרה את המשך העבודות לשלב השני
ראובן יגיל יום חמישי,
10 בפברואר 2022, 14:39
מכניסים צבע לרחוב הנשיא: לאחר שהושלם שדרוג רחוב הנשיא במקטע הרחוב שבין רחוב רוטשילד לרחוב הגיבורים משני צדיו, אישר ראש העיר ניר בן חיים את המשכו של השדרוג מרחוב הגיבורים ועד לכיכר התשעה- משני צדיו של רחוב הנשיא. בשבוע שעבר קיים ראש העיר סיור מקצועי במקום, כדי לבחון בשטח את התכנון של המקטע השני, שיתבצע באותו קונספט עיצובי
לרגל השלמת שדרוג המקטע הראשון ברחוב הנשיא, הגיע ראש העיר ניר בן חיים לסיור מקצועי במקום בהשתתפות מנהל אגף שפ"ע בוריס קוסינובסקי וצוות האגף, סגן ראש העיר רומן גישר וחבר המועצה שי ברכה שהוביל את נושא שדרוג הרחוב, כדי להתרשם מהמקטע ששודרג ולבחון את התכנון של הרחבת השדרוג עד לכיכר התשעה משני צדיו של רחוב הנשיא. במהלך הסיור נתן ראש העיר את ברכתו לביצוע המשך השדרוג.
ראש העיר ניר בן חיים, ברחוב הנשיא (צילום: דוברות העירייה)
הפרויקט, המתבצע בהובלתו המקצועית של אגף שפ"ע, יכלול כמו במקטע הראשון, את החלפת המדרכות, התקנת מתחמי ישיבה מעוצבים, הצללות, גינון מעוצב בצמתי הרחובות, תאורה אדריכלית, והסרת מפגעים קיימים ברחוב. מדובר בפרויקט ששם דגש על שיפור חזות העיר ושיפור חוויית השהות והבילוי ברחוב, בפרט באזור העסקים הראשי המהווה את עמוד השדרה של העיר, זאת במטרה לחזק את בתי העסקים בפרט ולהחיות את מרכז העסקים העירוני בכלל.
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.