תוקף סדרתי: עציר מאור עקיבא תקף שוב את הנאשם ברצח ליטל מלניק
שלומי גבאי יום רביעי,
29 בדצמבר 2021, 07:09
בפעם השלישית בתוך שבועיים הותקף אדוארד קצ'ורה הנאשם ברצח ליטל יעל מלניק ע"י עציר תושב אור עקיבא
ביום ראשון השבוע בשעות הצהריים בעת ששהה בתא ההמתנה בכלא "קישון" לקראת העברתו לכלאו בצפון הותקף אדאורד קצ'ורה (60) הנאשם ברצח הנערה בת ה-17 ליטל יעל מלניק. קצ'ורה הותקף ע"י עציר בן 21 מאור עקיבא ששב מדיון בתיק אותו הוא מנהל בבית המשפט המחוזי בחיפה בגין סדרת הצתות בהם הוא נאשם.
על פי החשד העציר היכה את קצ'ורה וזרק עליו קומקום. סוהרי האגף הפרידו בין השניים. מקרה זה מצטרף לשני מקרים נוספים בהם על פי החשד הותקף קצ'ורה ע"י אותו עציר שיש לו היכרות עם משפחת הנערה שנרצחה.
כל המקרים נמצאים בחקירה וננקטו צעדים משמעתיים כנגד העציר התוקף.
מותקף באופן סדרתי. אדאורד קצ'ורה (צילום: שלומי גבאי)
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.