מספר לא קטן של תושבי האזור המוגדרים ע"י המשטרה כיעדים מודיעינים הוזהרו לאחרונה כי ישנה כוונה מצד גורמים עבריינים לפגוע בהם. איש מודיעין ותיק: "השטח חם"
בזה אחר זה עלו ובאו בימים האחרונים מספר עבריינים מהאזור רובם מוגדרים כיעדים מודיעינים ביניהם אסירים משוחררים למשרדי המודיעין והבילוש של משטרת חדרה, ימ"ר חוף ויחידות נוספות הפועלות באזור שם נאמר להם במפורש כי על פי המידע שברשותם ישנה כוונה ממשית לפגוע בהם בטווח זמן המיידי וכי עליהם לנקוט במשנה זהירות ולשנות את אורח חייהם, לחלקם אף הומלץ לעזוב את האזור.
במשטרה לא זוכרים תקופה כזאת בה נאלצו להזהיר כל כך הרבה עבריינים באותה עת והביעו חשש לפגיעה גם בחפים מפשע במהלך הניסיונות לפגוע באותם מחוללי פשיעה. אנשי המודיעין פעלו במהרה וזמנו את היעדים למשרדיהם שם הובהר כי המשטרה ערה לסיכסוכים שלהם והיא עוקבת מקרוב אחר המתרחש.
באותו מעמד הוזהרו המוזמנים לבל ינסו לפגוע במי מהעבריינים עימם הם מסוכסכים. לאחרונה נוצרו מספר סכסוכים חמים בין עבריינים המתגוררים באזור וכן עם חבורות פשע מערים שכנות המטילות אימה באזור בו הם פועלות.
איש משטרה ותיק שמכיר היטב את הנפשות הפועלות אמר כי השטח חם והמתיחות בין העבריינים מורגשת היטב. במצב כזה חובה על אנשי המודיעין מיד כשמתקבלת התראה לבצע "סיכול", משמע מצד אחד להזהיר את אלו שיש כוונה לפגוע בהם וגם את אלו שמתכוונים לפגוע ובכך לשבש את תוכניתם.
המתיחות בין העבריינים מורגשת במשטרה (צילום: pixabay)
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.