אמיר צולמן יו"ר מועצת הנוער: "יום נוער חדרה בחר שלא לעמוד מנגד. במקום מחאות והפגנות אלימות, יצרנו גדר של אהבה המורכבת משלטים עם מסרים מאחדים וקריאה להפסקת האלימות בארץ"
בעקבות המצב הביטחוני המתוח בארץ מחלקת הנוער שבאגף נוצץ בשיתוף מועצת הנוער ותנועות הנוער נפגשו כדי לצייר ביחד שלטים עם מסרים של אחדות וקריאה להפסקת אלימות.
את השלטים תלו על הגדר של מרכז הנוער העירוני- בית רם. חלק מהסיסמאות שנתלו- "כדי להלחם בחושך עלינו להגביר את האור", "יש בנו אהבה והיא תנצח".
התוצאה מרגשת: כל העוברים והשבים ברחוב עוצרים וקוראים את השלטים. תושבים רבים ביקשו להגיד תודה לבני הנוער שתלו את השלטים ואמרו כי הם נותנים להם תקווה למציאות אחרת.
מציירים אור ואהבה (צילום: דוברות העירייה)
אמיר צולמן יו"ר מועצת הנוער: "יום נוער חדרה בחר שלא לעמוד מנגד. במקום מחאות והפגנות אלימות, בחרנו, יחד, להגביר את האור ולהפיץ אהבה. יצרנו גדר של אהבה המורכבת משלטים עם מסרים מאחדים וקריאה להפסקת האלימות בארץ בכלל ובפרט בעיר חדרה. יש בכוחנו להשפיע על המציאות המורכבת. אני קורא לבני הנוער בעיר להוקיע אלימות מכל סוג".
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.