גופתו של מלכה אותרה ע"י עובר אורח בסמוך ליער חדרה שהזעיק מיד את המשטרה. מלכה נעדר מאז יום שישי בו נראה לאחרונה ברחוב דגניה בעיר
בתום חיפושים נרחבים איתרו כוחות המשטרה את גופתו של הנעדר שלמה מלכה מחדרה. במהלך הימים האחרונים מאז נעלמו עקבותיו ביום שישי האחרון סרקו כוחות משטרה ובסיוע גורמי עירייה בראשות ראש העיר, מתנדבים, חיילות, מסוק, כלבן, פרשים ושיטור ימי את רחבי העיר חדרה וסביבתה בחיפושיהם אחר הנעדר.
עם תחילת היום הרביעי לחיפושים, התקבלה הודעה בדבר הימצאותה של גופה בסמוך ליער חדרה אשר זוהתה כגופתו של הנעדר. גופתו של מלכה אותרה ע"י עובר אורח שחלף במקום בסמוך ליער חדרה שהזעיק מיד את המשטרה.
מלכה בן 76 תושב חדרה, עבד במשך עשרות שנים ברשות הדואר והפך לדמות מוכרת בעיר. הלויתו תתקיים היום בשעה 17:00 בבית העלמין החדש בחדרה.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!