בעידן הקורנה: חלוקת משלוחי מנות לילדים בהלל יפה מהחלונות
שלומי גבאי יום שישי,
26 בפברואר 2021, 14:27
צוות היחידה לחילוצים מיוחדים של תחנת כבאות חדרה הפתיע את הילדים המאושפזים במרכז הרפואי הלל יפה כשהם טיפסו לחדרים מחופשים והגישו את משלוחי המנות לפורים דרך החלון ובגלישה
ביום שישי בבוקר הגיע צוות מהיל"מ - היחידה לחילוצים מיוחדים של תחנת כבאות חדרה למרכז הרפואי הלל יפה כדי לחלק לילדים המאושפזים משלוחי מנות לכבוד חג הפורים.
צוות החילוץ בדרך לחלק את המנות (צילום: כבאות והצלה תחנת חדרה)
בימי הקורונה כאמור, אין אפשרות להיכנס למחלקות האשפוז ולכן מצאו הכבאים דרך מקורית ויפה לחלק את המתנות לילדים- הכבאים ירדו מגג הבניין וחילקו את משלוחי המנות דרך החלונות. הילדים התרגשו מאוד לקבל את ההפתעות, בפרט בדרך מקורית שכזו.
ד"ר עדי קליין, מנהלת מחלקת ילדים במרכז הרפואי הלל יפה, הודתה לכבאים על המחווה המרגשת וההפתעות שחולקו לילדים.
המשלוח ואיש צוות עם המנה בחלון החדר (צילום: כבאות והצלה תחנת חדרה)
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.