כאות תמיכה בעולם התרבות החסר לכולנו, ובעובדי הבמה שלא עובדים כבר קרוב לשנה הערב הואר אולם האנרבוקס החדשני של חדרה למשך כ-3 שעות
עוד נקודה של חדרה על המפה והפעם כחלק מפרוייקט #RedAlertil הבינלאומי בו מוארים מוסדות תרבות ברחבי העולם וכ 150 מוסדות תרבות כאן בארץ וזאת כדי להזכיר לעולם שעולם התרבות עדיין כאן.
כאות תמיכה בעולם התרבות החסר לכולנו, ובעובדי הבמה שלא עובדים כבר קרוב לשנה הערב הואר אולם האנרבוקס החדשני של חדרה למשך כ-3 שעות בין השעות 18:00-21:00 בצבע אדום ובכך יחזיר עובדי במה אלה ולו למספר שעות בלבד למקום שהם הכי אוהבים, כאן ובכל העולם.
כבר נאמר כי כל העולם הוא במה ואנחנו שמחים להיות הפעם חלק מהמחזה. תמשיכו לשמור על הכללים על מנת שנחזור כולנו לשיגרה ואל הבמה. שבוע טוב חדרה!!
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.