היסטוריה: מבצע החיסונים לקורונה ב"הלל יפה" יצא לדרך
שלומי גבאי יום ראשון,
20 בדצמבר 2020, 13:37
המרכז הרפואי הלל יפה הצטרף גם הוא להיסטוריה ופתח היום (יום א') את מבצע החיסונים לנגיף הקורונה. אולם הכנסים של בית החולים הוסב כולו לאזור חיסונים שכלל עמדות חיסון, המתנה, רישום ועוד. הראשונים להתחסן היה מנהל בית החולים ד"ר מיקי דודקביץ'
מעל תשעה חודשים שכולנו חיכינו לרגע המיוחל וההיסטורי הזה - חיסון נגד נגיף הקורונה. היום (א'), פתח המרכז הרפואי הלל יפה את מבצע החיסונים בהתרגשות רבה מצד כל עובדי בית החולים. הראשון להתחסן היה ד"ר מיקי דודקביץ '- מנהל המרכז הרפואי הלל יפה. מיד אחריו התחסנה ד"ר מיכל שטיין, מנהלת היחידה למחלות זיהומיות, ואחריהם כל שדרת ההנהלה ועובדי בית החולים.
מתן החיסונים נעשה בצורה מתואמת ומוקפדת כאשר כל עובד זומן לשעה ייעודית. ההיענות להתחסן בקרב העבדים הייתה גבוהה ביותר, ובית החולים כבר ביקש חיסונים נוספים ממשרד הבריאות, שכרגע הקנה לכל בית חולים כ-1000 מנות. לציין כי בית החולים צפוי לסייע במתן חיסונים גם למוסדות רפואיים נוספים באזור.
מתחסן. ד"ר מיקי דודקביץ' (צילום: דוברות בית החולים)
ד"ר מיקי דודקביץ', מנהל המרכז הרפואי הלל יפה: "ההתרגשות כאן בשיא. זהו רגע היסטורי, הן ברמה הארצית והן ברמת המרכז הרפואי שלנו. עד כה לחמנו בנגיף הקורונה בחזית הטיפול. כעת גם שלב המניעה נכנס לתמונה ועל כך אני שמח. חשוב להבין כי החיסון הוא צעד חשוב והכרחי כדי שנוכל לנצח את הקורונה. אני קורא לכל התושבים ללכת ולהתחסן בשאיפה שכולנו נחזור כמה שיותר מהר לשגרה".
ד"ר מיכל שטיין, מנהלת היחידה למחלות הזיהומיות ב"הלל יפה" ויו"ר ארגון רופאי הילדים למחלות זיהומיות: "אני מאוד נרגשת שהגענו ליום הזה. זה ניצחון של המדע והרפואה. ככל שיותר אנשים יתחסנו יותר מהר, נוכל מהר יותר לחזור לשגרת חיינו. אז לכו להתחסן".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.