כחלק ממסקנות הוועדה למעמד הילד הוצבו ברחבי העיר תמרורים המזהירים את הנהגים מפני שכחת ילדים ברכב
ברחבי חדרה הוצבו תמרורי קבע המזהירים משכחת ילדים ברכב, וזאת כחלק מיישום מסקנות הוועדה לקידום מעמד הילד בראשותה של חברת המועצה עו"ד מירי נחשונוב, להעלאת המודעות לתופעה הטרגית.
על-פי נתוני ארגון בטרם, בין שנת 2008 לשנת 2019 עמד מספרם של המקרים המדווחים על 794 ילדים, כש-30 מהמקרים האלו הסתיימו במות תינוק או פעוט. נותר לשער כמה אלפי מקרים של שכחת ילדים ברכב ארעו אך לא דווחו או לא הגיעו לטיפול רפואי. הצבת התמרורים תסייע להורים למנוע מקרים מהסוג הזה.
לדברי חברת המועצה נחשונוב, "כאמא לילדים אני מכירה ומודעת לעומס המטלות היומיומיות. לא אחת שמענו באמצעות אמצעי התקשורת על מקרים שילדים נשכחו ברכבים על-ידי הוריהם בשל חוסר תשומת לב רגעית, או עומס. כל הורה רוצה למנוע מקרה כזה. שלום ילדינו בכלל ושכחת ילדים ברכב בפרט, אלו נושאים שקרובים לליבי וחשוב לי לעשות כל שביכולתי במסגרת הכלים העומדים לרשותי למען ילדינו. הפעם היה לי חשוב מאוד שיוצבו שלטים קבועים ולא מתחלפים אשר יזהירו ויזכירו להורים שילדיהם ברכב".
נחשונוב מודה על שיתוף הפעולה לו זכתה מחברי הוועדה, וכן למנהל אגף שפ"ע בוריס קוסינובסקי ומנהל מחלקת הכבישים מיכאל קופילנקו על הביצוע בפועל.
נחשונוב ליד תמרור נגד שכחת ילדים (צילום: דוברות העירייה)
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.