אזרח התלונן על ריח של עשן העולה מאחת הדירות בבניין בו הוא מתגורר. צוותי כיבוי שהגיעו למקום פרצו את אחת מדלתות הדירות לאחר שגילו כי היא לוהטת ונדהמו לגלות בתוכה עשרות שתילי קנאביס
היום (חמישי) סמוך לשעה 13:00 התקבלה במוקד 102 שיחה מאזרח שטען כי הוא מריח עשן בקרבת ביתו ברחוב הגפן בחדרה. צוותי כיבוי שהגיעו למקום לא זיהו את מקור העשן אולם הכבאים פעלו על פי הנוהל וביצעו בדיקה פיזית של דלת הכניסה בכל אחת מהדירות בבנין כדי לוודא אם אחת מהן לוהטת כדי לגלות האם בתוך אחת מהדירות ישנה בעירה. במהלך בדיקת חום הדלתות אכן אחת מהן התגלתה חמה מאוד.
בשל החשש שבתוך הדירה ישנם לכודים, החליטו הכבאים לפרוץ אל הדירה שהיתה ריקה מאדם ולתדהמתם גילו בה עשרות שתילי קנאביס. לוחמי האש הזעיקו את המשטרה שפתחה מיד בחקירה והחלה באיסוף ממצאים מהדירה. בעל הדירה ידרש לחקירה ומעצרים יבוצעו על פי התפתחות החקירה.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.