האם חדרה תעלה על מפת המרינות של ישראל? יהודה דרי, יו"ר המועדון הימי בחדרה מעניק רוח גבית למהלך שיזם גנדלמן עם כניסתו לתפקיד לקידום הקמת המרינה בחוף חדרה. דרי: זהו מהלך מבורך שיפתח מקומות תעסוקה ויפתח את נושא התיירות בחדרה"
הריאיון של יהודה דרי יו"ר המועדון הימי בחדרה (צילום: דוברות העירייה)
בשיחה שקיים יו"ר המועדון הימי בחדרה יהודה דרי עם אסי קוטין ברדיוטק חדרה הוא הביע את תמיכתו במהלך שיזם ראש העיר צביקה גנדלמן להקמת המרינה בחוף חדרה והדגיש את חשיבותה של היוזמה ואת תרומתה לעיר. לציין כי גם משרד הפנים הביע כבר את תמיכתו בעבר והדגישו כי: "מרינה בחדרה צורך תיירותי נדרש". גנדלמן שעם כניסתו לתפקיד החל לפעול לקידום הנושא אמר: "חדרה היא עיר אידיאלית למרינה מבחינת תנאי שטח, מיקום, נגישות לצירי תחבורה יבשתיים ותוכניות פיתוח של מערב העיר".
עלויות הקמת המרינה נאמדות בכ-86 מיליון דולר, ובעירייה מעריכים שהקמתה תמנף את העיר, ובעיקר את אזור מערב חדרה הנמצא בתהליך מתמשך של פיתוח, כולל הקמת שכונות חדשות דוגמת רובע הים, פתיחת דרכי יציאה נוספות לכביש החוף, ובטווח העתידי גם הקמת טיילת ואזור מסחר, בילוי ועסקים על קו החוף.
בתשובה לפניית העירייה לממונה על מחוז חיפה במשרד הפנים, יוסף משלב בנושא נמסר כי המשרד תומך בנושא ואמר: "הנני תומך מאוד בהקמת המרינה בחדרה ורואה בכך צורך תיירותי נדרש".
בעירייה מדגישים כי המרינה שתוקם בעתיד תקדם את המסחר, תייצר מקומות תעסוקה רבים, תפתח תיירות ותרחיב אפשרויות מגוונות לבילוי ופנאי ופיתוח הפעילות הימית.
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מרכז יום שיקומי חדש בנתניה
עיריית נתניה, אגף מבני ציבור בשיתוף קרן נתניה והקרנות, משלימה בנייה של מרכז יום שיקומי חדש על שם מוריס ווייואן וואהל...
פלאשנט לוקאלי | 8.4.2025
מבצע משותף לניקיון המושבה פרדס חנה כרכור יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 3.4.2025
תמי שלח נפרדת מארגון אלמנות ויתומי צה"ל
עו"ד זהבה גרוס מידן תחליף את שלח לאחר תשע שנות עשייה...
פלאשנט לוקאלי | 31.3.2025
מדברים על זה
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.