מהחקירה עולה, כי לאחר ויכוח עם המאבטחים הגיע הצעיר למחרת לבית החולים כאשר נשאל לכוונתו הוא מסר כי הוא רוצה להתעמת עם המאבטח ובאם האחרון לא יתנצל, הוא יחתוך את פניו וידקור אותו
תושב חדרה בן 29 שנעצר ביום שלישי השבוע בחשד לתקיפת מאבטחי בית החולים הלל יפה, יישאר מאחורי סורג ובריח. כך הורה בביהמ"ש המחוזי בחיפה השופט יחיאל ליפשיץ שקיבל את ערר המשטרה והפך את החלטת בית משפט השלום בחיפה לשחררו למעצר בית.
מהחלטת השופט עולה כי ביום שני השבוע הגיע הצעיר לבית החולים להבדק, על רקע תסמיני קורונה. כאשר הוא ואביו יצאו את בית החולים ברכבם, התפתח אירוע בינם לבין המאבטחים בשער החניה, כאשר האירוע הסלים נאלצו המאבטחים לרסס גז פלפל לעברם.
בית החולים הלל יפה (צילום: שלומי גבאי)
מהחקירה עולה, כי למחרת בשעות הערב, הגיע הצעיר לבית החולים כשהוא מצויד בסכין יפנית וחיפש אחר אחד המאבטחים שהיה מעורב באירוע. ע"פ החשד, כאשר נשאל לכוונתו הוא מסר כי הוא רוצה להתעמת עם המאבטח ובאם האחרון לא יתנצל, הוא יחתוך את פניו וידקור אותו.
הוא עוכב על ידי המאבטחים וכאשר הגיעו שוטרים למקום הוא חזר על אמירותיו וכן ציין כי הוא רוצה "להחזיר את הכבוד של המשפחה ולסמן את המאבטח ולחתוך אותו בפנים ושזה לא משנה מה קרה ומה יקרה...". הוא נעצר אז וגם בחקירתו בתחנת המשטרה חזר על אמירות מעין אלה.
בהחלטתו ציין השופט ליפשיץ כי "בעקבות בדיקת הקורונה הוא היה אמור להימצא בבידוד עד לקבלת התוצאות, אך הוא העדיף 'להשיב את כבודו'" וכן כי לא היה מקום לחרוג במקרה זה מהכלל ולפיו רק בנסיבות חריגות יורה בית המשפט על שחרור בשלב הצהרת התובע. עוד ציין כי "מדובר במי שסובל מבעיות בתחום הנפשי והיה 'חדור מטרה' לפגוע במאבטח ולהטיל בו מום". ביום ראשון צפוי כתב אישום כנגד הצעיר.
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.