היכל הפיס "אנרבוקס" נחנך בחדרה במופע מול אלפי צופים
ראובן יגיל יום ראשון,
23 בפברואר 2020, 22:19
לראשונה בתולדות העיר נהנו התושבים ממופע מרהיב המציב את האולם בחדרה בשורה הראשונה של האולמות הגדולים במדינה
היסטוריה בחדרה: לראשונה בתולדותיה יכלו תושבי העיר והסביבה ליהנות ממופע מרהיב בהיכל פיס "אנרבוקס" החדש, הניצב בשורה הראשונה של האולמות הגדולים במדינה. הזמר סטפן לגר והצמד סטטיק ובן אל תבורי זכו להיות האמנים הראשונים שהופיעו בהיכל "אנרבוקס" בחדרה.
היסטוריה בחדרה (צילום: דוברות העירייה)
קהל של כ-2,700 צופים נלהבים מילאו את ההיכל החדש, וזכו לצפות בהופעה גדושת פעלולים ופירוטכניקה, שניתן לבצע רק באולמות ובהיכלי מופעים גדולים אשר מעתה נכלל ביניהם גם האולם הרב-תכליתי לאירוע ספורט ומופעים בחדרה.
סטטיק ובן אל תבורי (צילום: דוברות העירייה)
לדברי ראש העיר חדרה צביקה גנדלמן: "אנרבוקס חדרה יהיה אחד ממוקדי ההופעות המובילים בישראל. זה ההיכל הגדול ביותר בין חיפה לתל אביב, ויחד עם השכנים שלנו באמפי שוני ובאמפי קיסריה נביא לאזור את האמנים הגדולים בישראל לצד מופעים בינלאומיים. שלושת ההופעות הראשונות בהיכל נמכרו במלואן, מה שמוכיח עד כמה הקהל בעיר חיכה לבשורת התרבות הזו".
ראש העיר עם מכ:ל העירייה והנכדים (צילום: דוברות העירייה)
במוצאי שבת 29 בפברואר צפויה הופעה של הזמר שלמה ארצי, שנבחר בסקר תושבים בעיר כאמן האהוב עליהם. לאחר מכן, ב-12 במרץ, יתייצבו על במת "אנרבוקס" מירי מסיקה ורותם כהן שיחלקו במה במופע חגיגי ומיוחד.
הקמת "אנרבוקס", שינוהל על-ידי החברה הכלכלית חדרה, נמשכה כשלוש שנים בהשקעה של כ-100 מיליון שקלים מתקציב הרשות, ובסיוע מפעל הפיס, הטוטו, חברת חשמל ועוד.
ההיכל מושקע מאד בסטנדרטים בינלאומיים. באירועי ספורט, תחרויות ואליפויות יכיל האולם כ-2,000 צופים, באירועי תרבות הוא מכיל כ-2,800 צופים. הפרויקט המורכב משתרע על שטח של שבעה דונמים בהיקף של 4500 מ"ר, עם נגישות מלאה לאוכלוסייה עם מוגבלות.
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".