השר ארדן, הודיע על שורת מינויים בצמרת המשטרה ובהם מינויו של תנ"צ אלון אריה המשמש כיום כראש חטיבת המבצעים של משטרת ישראל. בעקבות המינוי אריה יועלה לדרגת ניצב
לאחר סבב ראיונות, החליט היום (שני) השר לביטחון הפנים, גלעד ארדן, בהמשך להמלצת מ"מ המפכ"ל, ניצב מוטי כהן, למנות ולקדם מספר קצינים לסגל הפיקוד של משטרת ישראל ובהם את תנ"צ אלון אריה מחדרה שיקודם לדרגת ניצב וימונה לתפקיד ראש אגף התנועה במשטרת ישראל.
בתפקידו האחרון של אריה ועד לימים אלה, הוא משמש כראש חטיבת המבצעים של משטרת ישראל הנחשב לאחד התפקידים הרגישים במשטרה בעיקר בתקופה הידועה כאחת הסוערות שידעה המשטרה והמדינה. חבריו הקצינים המשרתים איתו לאורך השנים ציינו כי אריה הינו האדם המתאים לתפקיד והוא קורץ מחומר שממנו בנויים מפקדים בכירים ביותר.
יקבל דרגת ניצב. אלון אריה (צילום: דוברות המשטרה)
אריה, בן 49, בן למשפחה מוכרת בחדרה, נשוי ואב לשלושה ילדים. אריה בעל תואר ראשון בקרימינולוגיה ומדעי המדינה ותואר שני במנהל עסקים. בשנת 1989 התשחרר אריה מהצבא בדרגת סגן לאחר ששירת בגדוד 890 של הצנחנים כלוחם ומפקד.
ב-1991 הוא התגייס לשורות המשטרה כחוקר וכבלש בימ"ר תל אביב. בשנת 1995 סיים קורס קצינים בבית הספר לשוטרים ובשנת 1999 הוא מונה לתפקיד ע' ראש אגף משאבי אנוש במשטרה. בתקופה שבין 2002 ועד ל-2004 שימש כקמב"צ מרחב נתב"ג. לאחר מכן שימש אריה עוד בשורה ארוכה של תפקידים תוך שהוא עולה בסולם הדרגות. בשנת 2007 הוא מונה לפקד על תחנת פתח תקוה, ואחר כך על תחנת ראשון לציון, ובשנת 2011 הוא מונה לפקד על תחנת נתניה בשנים הקשות שידעה העיר בתחום הלחימה בעבריינות והעולם התחתון.
אלון אריה עם מ"מ המפכ"ל מוטי כהן (צילום: שלומי גבאי)
אביו ציון אריה, היה מנהל אגף האירועים בעירית חדרה ויו"ר קבוצת הכדורגל הפועל נחליאל. פקודיו מעידים עליו כי הוא שייך לדור של פעם, כזה שמאמין בעבודה קשה, בורח מתקשורת, מתייחס בכבוד לכל אדם באשר הוא ולעולם לא ישתמש במעמדו וכוחו בכדי להשיג משהו. אריה ידוע כאיש נעים הליכות, צנוע במיוחד, מקצוען ושוטר בכל רמ"ח אבריו. בכל תפקיד בו עסק הטביע את חותמו והוא זוכה להערכה רבה בקרב צמרת המשטרה.
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!