הקורס הייחודי נפתח בשיתוף העירייה. המשתתפות עברו ועדת קבלה מקצועית שבחנה את הנוכחות העסקית ברשת, ידע דיגיטלי קודם
ראש העיר צביקה גנדלמן וסגן ראש העיר רומן גישר בירכו את נשות העסקים שלומדות במחזור הפתיחה של קורס "דיגיטליות בעסקים", שיזמה חברת המועצה ויו״ר הוועדה לקידום מעמד האישה עו״ד מירי נחשונוב.
נחשונוב הובילה שיתוף פעולה עם בנק לאומי לפתיחת קורס לשיווק דיגיטלי לנשים, כחלק מהפעילות לקידום והצלחה של עסקים בעיר.
במחזור הראשון לומדות כ-50 נשים בעלות עסק מחדרה, לאחר שעברו ועדת קבלה מקצועית שבחנה את הנוכחות העסקית ברשת, ידע דיגיטלי קודם וכדומה. בקורס קיבלו המשתתפות כלים משמעותיים לשיווק דיגיטלי, להצלחת העסק בעידן הרשתות החברתיות באמצעות כתיבה ברשת, בלוגינג, פייסבוק, מיתוג ונטוורקינג וכדומה, ונושאים נוספים שהועברו על-ידי אנשי המקצוע.
גנדלמן ונחשונוב עם משתתפות הקורס (צילום: דוברות העירייה)
לדברי נחשונוב: "עם המינוי שלי ליו״ר הוועדה לקידום מעמד האישה, שמתי לי למטרה לפעול לקידום נשים בכל מעגלי החיים ונשים בעלות עסק בפרט. פתיחת הקורס של ״דיגיטליות בעסקים״ בחדרה הוא בשורה משמחת לכל נשות העסקים בעיר, בהתחשב בעובדה שהקורס התנהל עד היום בתל אביב וכעת מגיע גם אלינו. אמשיך לפעול ללא לאות לטובת נשות העיר בהבאת פרויקטים ייחודיים גם בעתיד".
גנדלמן וגישר הגיעו לפתיחת הקורס, שוחחו עם נשות העסקים ושיבחו את רצונן להעשיר את ידיעותיהן המקצועיות בתחום השיווק המקוון.
לדברי גנדלמן וגישר, ועדת הנשים בעירייה בראשות עו"ד מירי נחשונוב, הוקמה בעיקר בשביל מטרתו כאלה, להעשרה ולקידום נשים בתחומים שונים.
בעירייה מסבירים כי פורום נשות העסקים אשר הוקם לפני כשנה בשם פורום "קהילהלה", מהווה פלטפורמה ליצירת תשתית לשיתופי פעולה, נטוורקינג, תכנים מקצועיים, כלים ניהוליים ועוד. בנוסף הוא מקדם פרויקטים ייחודיים, בדומה למיזם "דיגיטליות בעסקים", רובם ללא עלות או בעלות סמלית בלבד. הקורס שהסתיים השבוע לא יהיה האחרון, אלא מהווה את יריית הפתיחה לקיום קורסים העשרתיים לקהילת נשות העסקים בחדרה.
נשות עסקים מוזמנות להצטרף לקהילת "קהילהלה" בפייסבוק וליהנות ממגוון תכנים לניהול ושיווק העסק, ובנוסף לקבל עדכונים על קורסים, פעילויות, ומפגשים בנושאים שונים.
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!