הפעילות נערכה ע"י יחידת השיטור העירוני בעיר, המשלבת את מערך שוטרי התנועה והפקחים והתמקדה ברוכבי האופניים
במסגרת המאבק העיקש של משטרת ישראל בתאונות הדרכים למען בטחון משתמשי הדרך, ערכה אתמול המשטרה אכיפה יזומה בעיר חדרה, המתמקדת בכלי תחבורה דו גלגלי.
בתוך כך, הפעילות התמקדה באכיפת תקנות התעבורה בקרב רוכבי הדו גלגלי, לרבות חבישת קסדה, איסור רכיבה באופניים חשמליים על המדרכה והרכבת נוסע אחר, שימוש בטלפון נייד במהלך נהיגה.
הפעילות נערכה ע"י יחידת השיטור העירוני בעיר, המשלבת את מערך שוטרי התנועה והפקחים, בדגש על אכיפה ממוקדת בעבירות בריונות כבישואלה המסכנות את שלום הציבור, לצד מהלכי הסברה הנערכים לאורך כל השנה, כאשר זה המקום להדגיש שאופניים חשמליים הנם כלי תחבורה המחייב הקפדה ככל רכב על חוקי התנועה.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.