מרגע קבלת ההודעה המצערת על מותו, מסייעת המחלקה לישראלים בחו"ל באגף הקונסולרי במשרד החוץ וקונסול ישראל בקהיר דודו בן כליפא למשפחה, ומטפלים בהעברת הנפטר לישראל
יונתן פלד, בן 82 מקיבוץ מעברות, טבע למוות ביום שישי האחרון כשנכנס ככל הנראה לצלול בראס אבו גלום בדהב שבסיני.
יונתן, ניצול שואה, נולד בהונגריה והגיע לקיבוץ מעברות בגיל 12. נשוי לחנה, אב לשלושה – גלעד, עינת וגליה - וסב ל-5 נכדות ונכדים. יונתן היה איש משמעותי בקיבוץ. היה איש שלום, פעל רבות לקידום שוויון וצדק, הקים את תנועת " "סדאקה-רעות" לדו-קיום, וגידל דורות של בני נוער ברוח זו.
במשך שנותיו בקיבוץ שימש בין היתר מזכיר הקיבוץ. היה חקלאי, אחד מהראשונים שגידלו אננס בישראל. במשך תקופה היה מחנך בבית הספר "רמות חפר". אהב מאוד ללמוד, השלים לאחרונה מחקר על "תולדות האש".
בתו גליה כתבה בעמוד הפייסבוק שלה: "אבא שלי האהוב, השראת חיי, איש השלום, הדעת והחלום - עזב את עולמנו אתמול. בעת טיול בסיני - כנראה עם צאתו משחייה בראס-אבו-גלום, בין מים, שמיים ואלמוגים, באחד המקומות היפים והאהובים עלינו בעולם. איתו הגעתי לסיני בפעם הראשונה בטיול בת המצווה שלי, ונחמתי היא שחי חיים מלאים ועשירים, בהם עשה כל שרצה.
השפיע על אנשים רבים, טייל בלי סוף, היה אינדיבדואל יוצא דופן והספיק להשלים עבודת מחקר עצמאית וחשובה. קידם כל חייו תרבות של דו-קיום, ובכל שבת הקפיד לצאת להפגין נגד השחיתות השלטונית. איש ערכים, איש אהבת האדם והטבע".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.