שי גבאי בן 38, נפטר בבית החולים לאחר שפונה אליו במצב אנוש. הודעה נמסרה למשפחתו
גבאי, אזרח עובד צה"ל, המשרת בתל השומר במרכז הארץ, נפטר מפצעיו בבית החולים לאחר שנפצע באורח אנוש כתוצאה מפיצוץ מטף כיבוי במהלך עבודה שגרתית בבסיס.
הודעה נמסרה למשפחתו. "צה"ל משתתף בצער המשפחה וימשיך ללוותה." נמסר מדובר צה"ל.
הלוויתו תתקיים היום בשעה 19:00 בבית העלמין החדש בחדרה. לבקשת המשפחה לא יהיה סיקור תקשורתי של הלוויה.
שי גבאי ז"ל (צילום: באדיבות המשפחה)
סיוון בוסי, אחותו של שי גבאי, אמרה: "היה פיצוץ של מטף תעשייתי. הוא היה 10 מטר ממנו. הוא לא נגע בו, לא עשה בו שום דבר. הוא חיכה תחת סככה שיאספו אותו למתחם שהיה צריך להגיע אליו. המטף התפוצץ במפתיע. יש כרגע חקירה של מצ"ח והמשטרה הכחולה. נהיה חכמים יותר בהמשך. בשורה התחתונה זה לא פותר לנו את הבעיה".
הוסיפה: "שי הוא חימושניק, אזרח עובד צהל. שנים עובד עם טנקים, מתקן טנקים. אהב מאוד את הצבא, את מקום העבודה שלו, את החיילים שלו. היה סופר אחראי, סופר נאמן. לאחרונה עבר למשהו בתחום הנשק. הבוקר הוא יצא כרגיל לעבודה. בשעה עשר דיבר שיחה רגילה עם אבא. הכל היה כרגיל".
"הוא היה איש משפחה מסור, אבא אוהב, שלושה ילדים קטנים. אבא טוב, בעל טוב. מלח הארץ. זו אבידה גדולה, טרגדיה עצומה למשפחה. לא מעכלים את האסון שנפל עלינו. מקווים להיות חזקים, לעזור אחד לשני. הלב נחמץ".
"אנחנו רוצים להבין עד הסוף את הפרטים, אם זה היה זה מחדל שיתן על זה את הדין מי שצריך. לא ייתכן שבנאדם קם בבוקר, יוצא לעבודה ולא חוזר. בנאדם בשיא חייו, חזק, חיוני, פעיל. זה אין לתאר את ההלם, את השוק. וזה צער גדול. אנחנו מרגישים בחלום רע, בסיוט. זה לא פשוט".
ראש אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה, אלוף איציק תורג'מן הנחה על הקמת צוות תחקיר מומחים בראשות ראש מחלקת תקיפה ואיסוף באט"ל, אלוף-משנה יניב אביטן. הצוות יכלול אנשי מקצוע מגופים שונים בתחומי הרפואה והבטיחות בפרט.
כמו כן, המשטרה הצבאית פתחה בחקירת נסיבות האירוע, בסיומה יעברו הממצאים לבחינת הפרקליטות הצבאית.
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!