ועדת המכרזים של עיריית חדרה בחרה בבר חן ברכה לתפקיד מנהלת המחלקה לחינוך על-יסודי באגף החינוך העירוני
ועדת המכרזים של עיריית חדרה בחרה בבר חן ברכה לתפקיד מנהלת המחלקה לחינוך על-יסודי באגף החינוך של העירייה.
המנהלת החדשה היא בעלת תואר M.A בניהול מערכות חינוך. בתפקידה האחרון הייתה מנהלת תחום באגף החינוך העל-יסודי במטה משרד החינוך בירושלים. במסגרת תפקידה הייתה ממונה על הקשר בין האגף לחינוך על-יסודי ובין מנהל חברה ונוער, ושימשה כמ"מ יו"ר פרס החינוך הארצי.
בר חן ברכה (צילום: דוברות העירייה)
בעבר ניהלה בית ספר יסודי וכן בית-ספר על-יסודי שש-שנתי. כמנהלת בית הספר השש-שנתי הובילה את צוותה לקבלת פרס "צוות פדגוגי מצטיין", פרס חינוך בתחום ההתנדבות ו"תגמול דיפרנציאלי" לצוות בגין הצטיינות. בר חן ברכה היא בוגרת תכנית "צמרות" וליוותה מנהלים חדשים בתחילת דרכם מטעם "אבני ראשה".
סמנכ"ל חברה וקהילה ד"ר אסנת ספורטה הודיעה על המינוי החדש למנהלי בתי הספר בעיר, ולמנכ"לי גופי הסמך המצויים בקשרי עבודה משותפים עם אגף החינוך. ד"ר ספורטה אמרה כי היא משוכנעת שהצטרפותה של בר חן מלכה למערכת החינוך העירונית תקדם את ההובלה המשותפת של החינוך העל-יסודי בחדרה, לטובת כלל תושבי העיר ותלמידיה.
ראש העיר צביקה גנדלמן, הממונה על תיק החינוך בעיריית חדרה, איחל הצלחה למנהלת החדשה, ואמר כי הצלחתה תקדם את החינוך העל-יסודי ליעדים התואמים את התפיסה החינוכית העירונית, ותוביל יוזמות ותוכניות שנועדו לאפשר לכל תלמיד לממש את הפוטנציאל הגלום בו.
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.