בעיריית חדרה חולקו מלגות מטעם פרויקט "שיקום שכונות" לסטודנטים מהשכונות הנכללות בפרויקט
חלוקת מלגות מטעם פרויקט "שיקום שכונות" חולקו לסטודנטים מחדרה במעמד ראש העיר צביקה גנדלמן. עוד השתתפו בטקס, מנהל פרויקט שיקום שכונות ניצן דרורי גלאון, מנהלת אגף הרווחה זיוה היימברג, מנהל המחלקה למשאבי קהילה והתנדבות שמשון אחרק, המלגאים ואורחים נוספים.
פרויקט "שיקום שכונות" פועל באמצעות אגף הרווחה של עיריית חדרה, ונועד לשילובם וקידומם של תושבים בעולם העבודה כיעד מרכזי של פעילותו וכאמצעי בעל חשיבות רבה לקידומם של הפרט, המשפחה והקהילה. את הפרויקט באגף הרווחה מרכזת עו"ס קהילה רננה שער.
הפרויקט מסייע לתושבי השכונות בלימודיהם במסלולי השלמת השכלה והכשרה מקצועית בכל הרמות: באמצעות מתן מלגות על-פי קריטריונים מוגדרים מראש, קבלת מידע בנושאי זכויות והכשרות מקצועיות וסדנאות לקראת הכנה לעבודה.
חלוקת המלגות (צילום: דוברות העירייה)
ראש העיר גנדלמן בירך את הסטודנטים וציין שנושא ההשכלה הוא מפתח להצלחה והתקדמות בתחום התעסוקתי והאישי. לדברי ראש העיר, העירייה רואה חשיבות בקידום ומינוף נושא ההשכלה באמצעות מתן מלגות לצעירים תושבי העיר. גנדלמן: "עיריית חדרה רואה חשיבות רבה בשילובם וקידומם של בני העיר, ובהם תושבי שכונות השיקום, בתחומי תעסוקה והשכלה כיעד מרכזי וכאמצעי משמעותי להעצמת הפרט, המשפחה והקהילה".
פרויקט שיקום שכונות פועל במחלקה למשאבי קהילה והתנדבותבאגף הרווחה בחדרה מזה שנים רבות, במטרה לסייע לסטודנטים שעברו תהליך של ייעוץ והכוון בבחירת מסלול אישי לקידום תעסוקתי שבעקבותיו פנו ללימודים.
באגף הרווחה רואים את נושא התעסוקה וההשכלה כחלק מרכזי בשירות התופס תאוצה רבה בשנים האחרונות, מתוך אמונה כי פיתוח נכון של הקהילה בנושאי ההשכלה והתעסוקה וחיבור מותאם עם עולם העבודה והעסקים יוביל לשיפור באיכות החיים בחדרה וקידום העיר.
יחידת אופנוענים חדשה בנתניה
מועצת העיר אישרה הקמת יחידת אופנוענים חדשה – מענה מהיר, בין היתר בשל הקרבה לקו התפר וכן מתן מענה לאבטחת מוסדות חינוך בדגש על גני ילדים...
פלאשנט לוקאלי | 4.7.2025
נקודת כיבוי אש תוקם בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 19.6.2025
לתת מכל הלב בזמן מלחמה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.6.2025
יריד התעסוקה בחדרה יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 6.6.2025
מדברים על זה
תאונת עבודה בשרות המעביד / המדינה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.7.2025
מדריך מעבר דירה באזור המרכז – איך מתמודדים עם הרחובות הצרים, החניה והעומס?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
הלוואה מהירה: איך לקבל החלטה חכמה גם כשהמצב לוחץ?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מה צריך לדעת לפני שקונים דירה בצפון?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!
תערוכת יחיד: "רסיסי רגעים" - לאמנית נירית גלעד עובדיה. התערוכה אותה יצרה גלעד עובדיה, ברגישות מופלאה, עוסקת בלכידת הזמן ברמותיו המזוקקות ביותר. בציור היפר-ריאליסטי, כל פרט - ולו הזעיר ביותר - מקבל משמעות, וכל משיכת עיפרון או מכחול הופכת לשבריר מציאות. כך, הרגעים המונצחים כאן אינם רק זיכרונות, אלא פירוק מדוקדק של הזמן עצמו, עד לרסיסים קטנטנים של אור, מרקם ותנועה. גלעד עובדיה, תושבת קריית חיים, מציגה בתערוכה ציורים היפר-ריאליסטיים שתופסים את הרגעים הקטנים של החיים, עד רמת רסיס של אור או תנועה. לצד יצירות שלמות, אפשר למצוא גם קטעים נבחרים מתוך ציורים גדולים שמוכיחים שגם חלק קטן יכול להכיל סיפור שלם. התערוכה תוצג עד
ה- 15.7.2025 | אוצרת : מיכל סדן | הכניסה חופשית.
חגיגה אמיתית וכיף גדול בפארק המים שפיים: לאירוע פתיחת הקיץ שנערך לתושבי נתניה ביוזמת אגף שכונות, הגיעו אלפי נתנייתים שנהנו מיום שכולו כיף. סגן ראש העיר ים מאיר קרן נצפה חוגג יחד עם התושבים המרוצים שמחכים לאירוע הבא. אהבנו! קיץ שמח!