המשטרה הגישה היום כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים נגד תושב חדרה, החשוד בדריסת פעוט בן שנתיים בחוף אולגה
בוחני התנועה של משטרת ישראל פתחו ביום שישי האחרון (26.4.19) בחקירה מואצת בעקבות תאונת דרכים בחוף אולגה, במסגרתה פגע רוכב אופנוע בפעוט בן שנתיים תושב א.א.פחם בשביל המיועד להולכי רגל ונמלט מהמקום, כאשר בתום חקירה ממוקדת עצרה המשטרה את הנהג, גיבשה את הראיות הנדרשות בתיק ובהליך מהיר הוגש היום ע"י תביעות תעבורה כתב אישום חמור כנגד הנהג.
חוף אולגה (צילום: שלומי גבאי)
מכתב האישום עולה כי החשדות המיוחסים לנהג באשר למעורבותו בתאונה, כוללים : נהיגה בקלות ראש, נהיגה בזמן פסילה, נהיגה ללא רישיון רכב בתוקף וללא ביטוח וכל זאת כאשר הנהג פגע בפעוט בעת שנהג בשביל המיועד להולכי רגל בלבד ולבסוף לא דיווח על התאונה כנדרש בחוק.
בתוך כך, בוחני התנועה של המחוז סיכמו אמש את תיק החקירה והעבירו את ממצאיו לעיון יחידת התביעות של אגף התנועה, אשר גיבשה והגישה היום את כתב האישום בבימ"ש תעבורה חדרה, לצד בקשה למעצר עד תום הליכים נגד הנהג, שלגביה תינתן החלטה שיפוטית מחר.
עו"ד מקס אלפסי (צילום: שלומי גבאי)
עו"ד מקס אלפסי המייצג את רוכב האופנוע שפגע בפעוט בחדרה: "מדובר באירוע מצער, אך יחד עם זאת אין מדובר בתאונה בה הרוכב עזב את מקום התאונה מבלי להגיש עזרה, הסרטון הופץ ע"י משטרת ישראל כאשר הוא ערוך ולא רואים את קרובי משפחתו של הילד חובטים במהלומות ברוכב האופנוע. יודגש, כי אף משטרת ישראל אינה מייחסת לרוכב אופנוע עבירה של הפקרה לאחר פגיעה."
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.