גנדלמן משך תביעה תוך נקיטת עמדה רכה כלפי תושבת העיר לאחר שמצא כי השיגה את מטרתה. בפניה לבית המשפט נטען: "השיח ברשת הפייסבוק הפך להיות הולם יותר, לרבות השיח הננקט על ידי הנתבעת"
"התובענה השיגה את מטרתה", כך הדגיש עורך דינו של ראש העירייה צביקה גנדלמן, המייצג אותו בתביעת לשון הרע שהגיש כנגד תושבת העיר טליה אנקונינה.
בפנייה לבית המשפט הודגש: "מאז חודש 11/18 מנהלים הצדדים מגעים, במישרין ובעקיפין, על מנת לסיים את ההליך דנן בהסכמה. במסגרת זו הוצעו הצעות, לרבות באמצעות צדדי דין שלישיים, וכן מול הצדדים עצמם באופן ישיר. המציאות הוכיחה, כי התובענה השיגה את מטרתה, במובן זה שהשיח ברשת הפייסבוק הפך להיות הולם יותר, לרבות השיח הננקט על ידי הנתבעת.
מתוך הכרה בחשיבות ניהול שיח מכובד ולא פוגעני, וכן על מנת לפתוח דף חדש, ולאחר שהובן כי הופקו הלקחים הנדרשים מן האירועים נשוא התובענה, וכן משום שהתובע מעוניין, ככל שניתן, שלא לנהל הליכים משפטיים כנגד תושבי חדרה, מבקש התובע למחוק את התובענה".
התביעה השיגה את מטרתה. גנדלמן (צילום: דוברות העירייה)
בהחלטתה ציינה השופטת הדסה אסיף: "התובע עצמו טוען בבקשה שהגיש כי להבנתו 'הופקו כבר הלקחים הנדרשים מן האירועים נשוא התובענה'. וניתן להבין מהדברים האלה שהוא רואה בהפסקת התובענה סוף להליכים. יוצא, שדחיית התובענה עולה לכן בקנה אחד גם עם עמדת התובע". קבעה השופטת אסיף ופסקה הוצאות כנגד ראש העיר, שיתקזזו עם ההוצאות שנפסקו בתחילת ההליך כנגד הנתבעת.
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.