ד"ר אלכסנדר קורין, שמונה לא מזמן למנהל יחידת הטראומה, קיבל את חייו במתנה לאחר שעמיתיו ביצעו בו החייאה כשאיבד את הכרתו במחלקה. בחדר צנתורים הוא עבר צנתור דחוף. ד"ר קורין: "היה לי מזל גדול".
ביום חמישי האחרון סיים ד"ר אלכסנדר קורין משמרת עמוסה במחלקת יחידת הטראומה בבית החולים הלל יפה. ד"ר יונס ערוואה, הכירורג ששהה עימו בחדר, הבחין בעמיתו כשהוא מאבד באופן פתאומי את הכרתו. ד"ר יונס התעשת, הזעיק את עמיתיו למחלקה, שהחלו לבצע בו עיסוי לב, העריכו נכונה את מצבו הקריטי, נעזרו במכשיר דפיברילטור, ובכך הצילו את חייו.
ד"ר קורין ביחידה לטיפול נמרץ (צילום: דוברות בית החולים)
ד"ר קורין הועבר בבהילות לחדר צנתורים בהיותו מונשם ומורדם, שם צונתר על ידי ד"ר אהרון פרימרמן, מנהל יחידת צנתורים. ביום המחרת התעורר, ואינו סובל נזק קרדיולוגי או נוירולוגי כלשהו. ד"ר קורין מספר, שמעולם לא סבל מליבו, ולכן הסיבה להתמוטט הפתאומית אינה ברורה לחלוטין, למעט, "עומס רגיל" של עבודה, כפי שהוא מתאר. "אלו הם חיי כירורג, תמיד עמוס", הוא מסכם בחיוך ומודה לעמיתיו ועל מזלו הרב.
ד"ר אהרון פרימרמן, שבדק את ד"ר קורין היום בבוקר במחלקה מסביר כי כפי הנראה מדובר היה בהפרעת קצב חריפה, אך ד"ר קורין עדיין נמצא בבירור ובהשגחה, ובעיקר צריך כרגע מנוחה, לאור האירוע החריג שעבר.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.