ראש העיר ערך מפגש היכרות עם מועצת הנוער העירונית החדשה, והביע תקווה לשיתופי פעולה לטובת פרויקטים בתחומים הקשורים לבני נוער בעיר
ראש העיר צביקה גנדלמן ערך מפגש היכרות עם המזכירות הנבחרת של מועצת הנוער העירונית החדשה. במפגש, שהתקיים באולם הישיבות בעירייה, השתתפו גם מנכ"ל העמותה העירונית "פנאי העיר חדרה" אייל עפגין, מנהלת מחלקת הנוער בעמותה יעל איטח, מרכז מועצת הנוער שרון בר, ועוזר ראש העיר איציק נחמני.
מזכירות המועצה היא קבוצת בעלי התפקידים במועצת התלמידים והנוער, אשר נבחרו בבחירות דמוקרטיות.
בבחירות שהתקיימו לאחרונה נבחרו בעלי התפקידים החדשים במועצה הנוער: לתפקיד יו"ר מועצת התלמידים והנוער העירונית נבחר אילון עומסי, תלמיד כיתה י' בבית הספר הרב תחומי למדעים ואמנויות; לתפקיד סגנית יו"ר המועצה נבחרה חן שחר, אף היא תלמידה בכיתה י' בבית הספר הרב תחומי; דוברת המועצה ויו"ר פרסום ושיווק היא מישל מיזה, תלמידת י' בבית הספר הרב תחומי; יו"ר ועדת תרבות ופנאי הוא אמיר צולמן, תלמיד כיתה י' מישיבת בני עקיבא "בית שמואל"; יו"ר הוועדה האתית משפטית הוא אלירן דגן, תלמידי כיתה ט' מחטיבת תיכון חדרה בית אליעזר; למבקרת המועצה נבחרה רותם אברהם, תלמידת כיתה י"ב מתיכון חדרה.
מועצת הנוער העירונית עם ראש העיר (צילום: דוברות העירייה)
ראש העיר אמר לנבחרת החדשה של מועצת הנוער כי הוא רואה חשיבות רבה בשיתופי פעולה בין הגורמים העירוניים לבין נציגי הנוער בחדרה, לקידום העשייה לטובתם ורווחתם של בני הנוער בעיר.
ראש העיר סיפר על העשייה שהתבצעה בנושאים הקשורים לבני הנוער, והביע תקווה שגם המועצה החדשה תהיה שותפה פורייה לקידום נושאים ופרויקטים עירוניים בתחומי עניינם.
חברי המזכירות סיפרו לראש העיר על פרויקטים שבכוונתם להתמקד בשנה הנוכחית, ובראשם פעילות למען ניצולי שואה, במטרה להעלות את המודעות לנושא, ולמען חיילים בודדים, במטרה לקשר בין בני נוער לחיילים ויצירת תהליך של היכרות ומשפחתיות.
יו"ר המועצה אילון עומסי סיפר לראש העיר כי מועצת התלמידים הנוער העירונית היא גוף שמייצג כ-9,000 תלמידים, ותפקידה להשמיע את קולם של בני הנוער ולהנחיל ערכים של דמוקרטיה ואזרחות פעילה. בנוסף מיוצגת המועצה גם במועצת התלמידים והנוער המחוזית.
עומסי: "זו לא השנה הראשונה שאנו משתפים פעולה יחד עם העירייה. שיתוף פעולה זה קיים כבר שנים רבות, ואנו קוצרים את פירותיו בכל שנה מחדש. אין ספק ששיתוף הפעולה תרם רבות למועצות התלמידים הנוער, ועם הנוער בכלל, וברצוננו להמשיך בשיתוף הפעולה לעוד עשרות פרויקטים ומיזמים משותפים".
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!