ראש העיר ערך מפגש היכרות עם מועצת הנוער העירונית החדשה, והביע תקווה לשיתופי פעולה לטובת פרויקטים בתחומים הקשורים לבני נוער בעיר
ראש העיר צביקה גנדלמן ערך מפגש היכרות עם המזכירות הנבחרת של מועצת הנוער העירונית החדשה. במפגש, שהתקיים באולם הישיבות בעירייה, השתתפו גם מנכ"ל העמותה העירונית "פנאי העיר חדרה" אייל עפגין, מנהלת מחלקת הנוער בעמותה יעל איטח, מרכז מועצת הנוער שרון בר, ועוזר ראש העיר איציק נחמני.
מזכירות המועצה היא קבוצת בעלי התפקידים במועצת התלמידים והנוער, אשר נבחרו בבחירות דמוקרטיות.
בבחירות שהתקיימו לאחרונה נבחרו בעלי התפקידים החדשים במועצה הנוער: לתפקיד יו"ר מועצת התלמידים והנוער העירונית נבחר אילון עומסי, תלמיד כיתה י' בבית הספר הרב תחומי למדעים ואמנויות; לתפקיד סגנית יו"ר המועצה נבחרה חן שחר, אף היא תלמידה בכיתה י' בבית הספר הרב תחומי; דוברת המועצה ויו"ר פרסום ושיווק היא מישל מיזה, תלמידת י' בבית הספר הרב תחומי; יו"ר ועדת תרבות ופנאי הוא אמיר צולמן, תלמיד כיתה י' מישיבת בני עקיבא "בית שמואל"; יו"ר הוועדה האתית משפטית הוא אלירן דגן, תלמידי כיתה ט' מחטיבת תיכון חדרה בית אליעזר; למבקרת המועצה נבחרה רותם אברהם, תלמידת כיתה י"ב מתיכון חדרה.
מועצת הנוער העירונית עם ראש העיר (צילום: דוברות העירייה)
ראש העיר אמר לנבחרת החדשה של מועצת הנוער כי הוא רואה חשיבות רבה בשיתופי פעולה בין הגורמים העירוניים לבין נציגי הנוער בחדרה, לקידום העשייה לטובתם ורווחתם של בני הנוער בעיר.
ראש העיר סיפר על העשייה שהתבצעה בנושאים הקשורים לבני הנוער, והביע תקווה שגם המועצה החדשה תהיה שותפה פורייה לקידום נושאים ופרויקטים עירוניים בתחומי עניינם.
חברי המזכירות סיפרו לראש העיר על פרויקטים שבכוונתם להתמקד בשנה הנוכחית, ובראשם פעילות למען ניצולי שואה, במטרה להעלות את המודעות לנושא, ולמען חיילים בודדים, במטרה לקשר בין בני נוער לחיילים ויצירת תהליך של היכרות ומשפחתיות.
יו"ר המועצה אילון עומסי סיפר לראש העיר כי מועצת התלמידים הנוער העירונית היא גוף שמייצג כ-9,000 תלמידים, ותפקידה להשמיע את קולם של בני הנוער ולהנחיל ערכים של דמוקרטיה ואזרחות פעילה. בנוסף מיוצגת המועצה גם במועצת התלמידים והנוער המחוזית.
עומסי: "זו לא השנה הראשונה שאנו משתפים פעולה יחד עם העירייה. שיתוף פעולה זה קיים כבר שנים רבות, ואנו קוצרים את פירותיו בכל שנה מחדש. אין ספק ששיתוף הפעולה תרם רבות למועצות התלמידים הנוער, ועם הנוער בכלל, וברצוננו להמשיך בשיתוף הפעולה לעוד עשרות פרויקטים ומיזמים משותפים".
יחידת אופנוענים חדשה בנתניה
מועצת העיר אישרה הקמת יחידת אופנוענים חדשה – מענה מהיר, בין היתר בשל הקרבה לקו התפר וכן מתן מענה לאבטחת מוסדות חינוך בדגש על גני ילדים...
פלאשנט לוקאלי | 4.7.2025
נקודת כיבוי אש תוקם בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 19.6.2025
לתת מכל הלב בזמן מלחמה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.6.2025
יריד התעסוקה בחדרה יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 6.6.2025
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
מדברים על זה
תאונת עבודה בשרות המעביד / המדינה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.7.2025
מדריך מעבר דירה באזור המרכז – איך מתמודדים עם הרחובות הצרים, החניה והעומס?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
הלוואה מהירה: איך לקבל החלטה חכמה גם כשהמצב לוחץ?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מה צריך לדעת לפני שקונים דירה בצפון?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!
תערוכת יחיד: "רסיסי רגעים" - לאמנית נירית גלעד עובדיה. התערוכה אותה יצרה גלעד עובדיה, ברגישות מופלאה, עוסקת בלכידת הזמן ברמותיו המזוקקות ביותר. בציור היפר-ריאליסטי, כל פרט - ולו הזעיר ביותר - מקבל משמעות, וכל משיכת עיפרון או מכחול הופכת לשבריר מציאות. כך, הרגעים המונצחים כאן אינם רק זיכרונות, אלא פירוק מדוקדק של הזמן עצמו, עד לרסיסים קטנטנים של אור, מרקם ותנועה. גלעד עובדיה, תושבת קריית חיים, מציגה בתערוכה ציורים היפר-ריאליסטיים שתופסים את הרגעים הקטנים של החיים, עד רמת רסיס של אור או תנועה. לצד יצירות שלמות, אפשר למצוא גם קטעים נבחרים מתוך ציורים גדולים שמוכיחים שגם חלק קטן יכול להכיל סיפור שלם. התערוכה תוצג עד
ה- 15.7.2025 | אוצרת : מיכל סדן | הכניסה חופשית.
חגיגה אמיתית וכיף גדול בפארק המים שפיים: לאירוע פתיחת הקיץ שנערך לתושבי נתניה ביוזמת אגף שכונות, הגיעו אלפי נתנייתים שנהנו מיום שכולו כיף. סגן ראש העיר ים מאיר קרן נצפה חוגג יחד עם התושבים המרוצים שמחכים לאירוע הבא. אהבנו! קיץ שמח!